Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

svejk

De akkor legalább sörsátrat! :))

D.Laci

Nézd a dolgok jó oldalát! Megaradt a lóvé sörre... :)

D.Laci

Csak ha te leszel a csappos!! :)

dolfi

[#smile] Én AC sebességhez szoktam  hozza  mar jó ideje.http://www.youtube.com/watch?v=ffJpndglgZo" TARGET=_fnew>SMD Pick&place

D.Laci

Uraim!!! Svejk lezsírozta Robival, van Dolfinak helye az épületben!!!
Eddig 12000Ft dobtunk össze, Még néhány támogatott keresünk Dolfi számára, hogy az eddigi legnagyobb kiállítandó gépet eltudja hozni!!!!
Köszönettel ezúton is azoknak akik támogatják eme nemes cselekedetet!!!
Üdv. Dorogi László.

bicme92us

Legalább beírtátok volna Debreceni Tali topikba! Én is támogattam volna. Nem láttam.

svejk

Szomorú vagyok :(
Pedig jó buli lett volna, ez a gép mint rodeóbika is megállta volna a helyét :))))

s7manbs8

A talit kellett volna inkább odavinni nem a gépet ? [#circling][#circling]

D.Laci

Nézd a dolgok jó oldalát! Megaradt a lóvé sörre... :)

bicme92us

Az is egy  megoldás, de Tali jó volt (van) és jó helyen volt!

dolfi

[#smile] Én AC sebességhez szoktam  hozza  mar jó ideje.http://www.youtube.com/watch?v=ffJpndglgZo" TARGET=_fnew>SMD Pick&place

000000000

"Zoli roszul csinálod!!!"
Jól mondod Laci, ennek a gépnek sokkal
jobb is lehetne a gyorsulása. Ezért kár volt AC szervót használni...

bicme92us

Legalább beírtátok volna Debreceni Tali topikba! Én is támogattam volna. Nem láttam.

svejk

Én láttam azt a gépet félkészen élőben. A váz nem nagyon bírna el nagyobb gyorsulásokat, így is megállásnál arrébb ment vagy 10 centit :)
Pontosan nem is tudjuk milyen feladatra készült, gondolom nem 100x150 mm-es relief gyártás a cél.
Azt meg csak erősen sejtem, hogy igencsak "ez van ebből építünk" volt a jelszó :)
Mindenesetre mindenféleképpen jó lenne mindenkinek látni, mindenki tanulhatna belőle, van aki a jót, van aki az esetleges hibákat.

s7manbs8

A talit kellett volna inkább odavinni nem a gépet ? [#circling][#circling]