Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

000000000

Konkrétan egy hasonló típusról (lehet pont ez) egyenesen a gyártótól kértünk infót.
De elhajtottak mint a magzatvizet.

szf

Esetleg a magzatvíz elhajtónak nincs meg az elérhetősége?

000000000

Ez több mint 10 éve volt !
Akkor Nyiszi-től lett véve pár darab. (biztos emlékszik rá)
De ha gondolod megkérdezem haveromat mivel Ő intézte a levelet.
Esetleg "rokon" aki megnyerte az országos japán nyelvtani versenyt jópénzért lefordítja neked. [#papakacsint]
A Fukusimai baleset előtt volt kint mivel ez volt az 1 helyezett nyereménye.

000000000

Már mint Japánban volt kint [#hehe]

szf

Ha van elérhetőség megkösznöm.Annyival kevesebbet kell keresgélni!

000000000

Felveszem a kapcsolatot haverral, mert legalább 1.5 éve nem beszéltünk.
Hátha megvan a régi levelezés, de mint montam ez több mint 10 éve volt így ne fűzz hozzá hiú reményeket.

frob

hát cnc-n szeretném használni
de jelenleg használhatatlan kategória, mert úgy beleng hogy borzasztó
láttam már szervót , jelenleg köze sincs hozzá...

be kellene állítani, de amit irkáltok nem frankó, egyébként tud step dir -t legalább is úgy megy most...

így vettem a gépet az egyik forumtárstól, ezer más hibából vérző gép volt, mert most már a hibák nagy részét javítottam, de most hogy már indítanám és dolgoznék vele, megint egy hiba, ami meg kellene oldani, lehetőleg rövid időn belül, mert így is 3 hét csúszásom van a gép miatt egy melóval..
mivel hogy számítottam arra hogy ha nem is elsőre de menni fog...

szóval sigmawin és soros kábel és?

remrendes

Yaskawanak van europai supportja. Angolul, nemetul biztosan lehet veluk beszelni. Egy probat szerintem meger.

frob

hát ha nem jutok előre akkor az lesz, de nem feltétlen elsőként mennék erre az irányba, reméltem hogy nem csak nálam vannak ilyen csodák a forumról...

ANTAL GÁBOR

Érdekes amit írsz : tehát működik ( step-dirrel ) csak beleng .Ha így van akkor érdemes lenne publikálni hogy hogyan sikerült beállítanod .
Több embernek van ilyen vezérlője ( én is kaptam 2 db ot )

Amiről Pali ír az a Nyiszi féle  CACR-SR es vezérlő volt

Még a japán kereskedelmi attasénak is írtak
 (a veszprémi egyetemről  ) Ott a csati bekötése volt a kérdés . Azután vettem a fáradtságot és visszafejtettem a nyákot   (föltettem anno a táramba ) Ennek hatására meg  is élénkült a dolog mert Svejk tovább finomított a dolgon ( kimérte az encoder kijövő jeleit )

Tehát ha publikus akkor publikáld és lehet beindul egy folyamat

svejk

Mielőtt tovább izgatod a népet nézd már meg újra a vezérlő típusát, illetve dobj ide egy fényképet az elejéről.

Én majdnem biztosan tudom, hogy a nálad levő cuccnak csak az oldalsó burkolata az NY41 (és a főáramkör)...

Egyébként a hangoláshoz meg a SigmaWin_lite-ra keress rá, 10 MB körül van a telepítője.

ANTAL GÁBOR

Én egy hónapja ki is bontottam egy ominózus eszközt . Két jól elkülöníthető panel van benne . Az egyik a végfok a másik az agya . Valószínű hogy a japánok az "aggyal" variáltak  ( emlékeim szerint címkék is voltak a panelokon )  Az lenne az igazi ha Fro?   ( g vel béka lenne [#vigyor4]) kinyitná az ö cuccát...

svejk

Illetve mint tegnap beszéltük jövő hét közepe felé ránézünk.
addig van ott neked mit tenni, számolgasd a hajtásokat hátha lehet azon is optimalizálni.
Legtöbbször eleve a hasraütött hajtás miatt lehetetlen optimalizálni a szervo visszacsatolásait.

svejk

Eh, mások a csatlakozók is az ny41-nél ott van a busznak egy kevesebb pólusú CN4-es csati.

svejk

Az a gép egy beültető gép volt, teljesen más követelményeknek kellett eleget tenni mint amire Te használni fogod, egy soros pozíciókövetésű marásra vagy lézerezésre.