Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Van egy fontos szabály:amikor a gép mozog a raporter nincs a közelben!(a kezemben van olyankor) Az elődöm a cégnél papírral mérte be a késeket,még megvannak a törött lapkák... Itt épp ez a lényeg,hogy amikor közelítesz a szerszámmal akkor annyi hely még marad mint a raporter,ha meg már nem fér be akkor vissza kell menni.

Sanyi Bá

Szép jó estét mindenkinek
Ma sikerült elkészíteni a "RASBEPBERRY PI" miniszámítógép dobozát, az anyaga keményfa 20mm-es küszöbből.Képeket megpróbálom feltenni, ha nem sikerül megnézhetitek a hunbayon.

Itt nézd meg

Sanyi Bá

Na ez most nem sikerült, egy módi segítsen.

Sanyi Bá

2dbfy8y

s69skz0ve

Az én kivitelezésem is látszik a doboz tetején! :) (gravírozás) [#vigyor2] Amúgy képről még jobban néz ki mint élőben! [#nyes]

000000000

Nagyfaszok vagytok!
Én meg keresem, hogy hol van![#eplus2][#nyes][#taps]

s69skz0ve

s69skz0ve

guliver83

Nem rég lett kész a CNC gépem és a mai nap csináltam egy két nyákot vele. Igaz, hogy nem volt hozzá rendes gravírtűm, de ami van azzal csináltam . Még rá kell jönnöm a pontos beállításra és akkor jobb minőségű lesz. Első próbálkozásra megteszi!  
A tanácsokat megfogadom!!!

http://guliverelektronika.freewb.hu/cnc-vel-keszult-dolgok" TARGET=_fnew>Képek

c2nsu773m

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása!!![#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

Az inverteres hegesztőről írnál pár dolgot!

keri

Szép [#taps]

Nem melegszik túl?
Mire használod a RPi-t?

c2nsu773m

Akkor most nincs küszöb az ajtónál?[#eplus2]

keri

Szerintem már így is nagyon szép!  
Keresztapámnak adtam gyári felezett gravirtűket. 0,1 és 0,2-es heggyel.
Ő előtte 0,8-as karbid maróval csinálta a NYÁK-ot. Azt mondja ég és föld a különbség.
Milyen fordulattal és milyen maróval csináltad?