Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Igy ahogy irod :)

Elöbb a piac feltérképezése és utánna a gyártás arra !!( eszkimonak nem biztos hogy kel a strand papucs vagy a bikini , de erröl már volt szo ) .

A Porsche meg azon mullik hogy mennyit és mit tudsz befektetni mondjuk egy válalkozásba , mondom ezt 15 éves tapasztalat után ( Porsche nélkül ) .

besirkyjh

Ez a mennyiért és mit egy érdekes téma ( gondolom nem csak nekem ) de innen ebböl a topickbol elkellene vele huzni .A semleges csevegötöl meg többet ér , nem marad egyben .
Ötlet ?

besirkyjh

Szia  

Láttam pár videot munka közben .A laiuks nézi a munkadarabot én meg hogy mivel készül :))

sanyi84

Nem fogom, nem célom más méretekben művelni. Sokszor szerzek ezzel behozhatatlan előnyöket hogy művelem ezt a hobbit. Láttam pár honlapot durván elrugaszkodott árakkal, marketingszöveggel. Én maximum önfenntartó műhelyt akarok, mást nem, pénzt kivenni nem. Azért tudni kell az egyedi dolgok mindig sokkal többe kerülnek mint a széria cuccok. Egy relief, de egy egyszerű alakos doboz is ilyen kategória, egyedi igényt elégítenek ki sok kézimunka bevonásával. Beárazni nem is lehet, vagyis nem lehet csak irányárat mondani több éves tapasztalattal az ember háta mögött.

Szedlay Pál

Ismerve a lehetőségeidet és a kitartásod.
Ez egy remek eredmény.
Gratulálok!

3vv2btrhv

Sajnos a foto nem sikerült , tegnap megmutattam  
Atillának . Jónak minösítette .Köszi az elismerést .

s7manbs8

Ez nagyon érdekes kérdés mi miatt áll ott annyi Porsche itt meg a nálunk még annyi por se.

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy nincs itt akkora tudásbeli és egyéb különbség, hanem az oka csak annyi, hogy ezek az országok nem abból termelik a hasznit, hanem a szegény országok kihasználásából és ami így termelődik azt be tudják fektetni ezekbe is ami még akár plusz hasznot is termelhet persze.

VViktor

Én ma ezt barbárkodtam össze: http://hobbymaro.puhasoft.hu/Viktor/Munkaim/magyar.JPG" TARGET=_fnew>magyarcímer
Mérete: 200X208X10mm
Munkaidő: 5óra
Egy fogással 20fokos r0,2-es tűvel.
anyaga : Dió

s7manbs8

Íjász mellett mi még nyílvesszők se lehetünk ... :)

s7manbs8

A másik még a környezet ahol él az ember, ha ott lennél ezektől 10 km-re neked is annyi Porsche állna az udvarban. :)

robroy007

Kedves Róbert!

ahol dolgoztam korábban 250Ft/cm2 volt az átlag ár!! anyaggal munkával mindennel konstans minőségű réz ötvözetből hibátlan felületi minőséggel!

akár domborban is!

szerintem az 500 Ft kicsit meredek de ha ennyiért is megfizetik akkor ezt a számítást kell alkalmazni!

88nwcf22d

besirkyjh

Tök jo :))

Ilyenkor kel azt mondani hogy az asztal beállitást probáltad , vagy még jol jöhet :" az a huje kocsog Windows ..... " is :))

besirkyjh

Jaj de jol látod !!!!

Sivesen diskurálnék erröl de a forum szabályzata nem engedi ( és nagyon helyesen !! ) .

besirkyjh

Szerényen :)) Köszi az elismerést ?!  

Tiborom , nullárol ilyet még senki nem csinált .Nagyon is büszke lehetsz magadra !!

Na ez a cnc egyik lényege hogy abszolult egyedi darabokra készitésére is alkalmas!  

Szép munka ! ( már mint az egész folyamat ) .