Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Az előző bejegyzésemet csak azért tettem, mert a 4 mm-es MDF már nem annyira egzotikus méret mint a 3-as, könnyebben beszerezhető

Rétegelt lemezt viszont célszerű egyenes élű maróval megmunkálni, mert a csavart élő könnyen felkapja a felső réteget

bznc93pf5

először is egyetértek veled, én a Corelben hasonlóan szoktam csinálni ha fontos hogy eredeti méretű legyen a kész termék, de ha valakinek ez nem annyira fontos vagy éppen túl bonyolult az átalakítás akkor a könnyebbik utat ajánlom azután pedig úgy dönt ahogy neki tetszik.

bznc93pf5

cu05ic9nw

Kerestél de nem vagy elérhető[#nemtudom]

9npx2xk89

Egy bútor hátlap nem lehet vizes, mert szétmálana.
Vadi új maró, igaz nem fa, hanem csavart aluhoz meg műanyaghoz való, de van sima kétélűm is. A főorsóm a kress 850-es, az 10.000-et fordul, minimum és cirka 12.000-en volt pörgetve. Előtolásra 600-at írt, ami azért furcsa, mert 450mm van beállítva a mach3-ban a tengelyekre, gyanítom ilyenkor bármit írhat a max 450-et veszi alapul. A lámpatestnél ahol olyan közel van a rés a széléhez alul (ahol a búrás rész van) az volt nagyon necces, a kutya is ott harapta el, meg az a két nyeles kerek darab, ott is a széléhez nagyon közel megy a nút.

besirkyjh

Kutya protkot neki :)

Model boltokban kapsz nagyonjo minöségü akár 2mm-es rétegelt lemez is , és csak kizárolag egyélüvel mert ............. ezt már leiták elöttem .Fordulatot probál feljebb ( mikor már éget az alá kicsit ) mert szebb lesz a mart felület .
Igen hiába adsz neki nagyobb munka sebességet a max a motortuningban szerepel !  

bznc93pf5

igen ott tényleg gyenge , de ha összerakod akkor már valamivel erősebb mert a hézagot kitölti a keresztbe jövő anyag, igaz ami kívül van az akkor is gyenge marad, ez ilyen, konstrukciós hiba, ha vastagabbra van csinálva akkor nem jó jön ki a minta. de ha neked az nem felel meg nyugodtan átalakíthatod azon a részen vastagabbra, igaz akkor másképp fog majd kinézni

bznc93pf5

nem a fenét, folyton itt lógok[#email]

9npx2xk89

Na amit a kutya megevett meg ami a láb lapjára került az átméretezésem után, az legyártottam ebből a 3mm-es rétegelt lemezből, és összeállt a kép. Tök stabil lett, már csak lámpa kell bele. Köszi a tervet. Az átméretezést a sajátomat használtam, mert mégis csak az Én kölköm így egy kicsit. 400*350-es lett. Fényképeztem mellé egy teás flakont, mert szerintem a Te általad felrakott képen kisebbnek látszik. Kicsit nehéz volt összerakni, mert a lábnál minden elemet csak félig kellett betolni, és egyszerre benyomogatni, de azért kasán összeállt.
Még egyszer köszi. (Ja ha hatvanba leviszem és valaki nagyon meg akarja venni 10% a tiéd :-) )
http://tele-work.hu/lampa.jpg" border=0>

s7manbs8

Pormentes helyre előnyös az a lámpa. :)

000000000

Szerintem, elhozod hatvanba, és felajánlod tombolára.  
Így, megoldódik a 10% kérdése is. Az elhelyezésével se lessz tovább gondod.  
Ráadásul, lessz alkalmad egy jobbat készíteni rutinból.
Meg lessz a napi jó cselekedeted is. Valaki majd örül neki, és emleget évekig.
Jaaa, ne felejtsd el bele rakni a lámpát:))  

Gratulálok hozzá! Jól összehoztad.

000000000

Csak lehetőleg LED lámpát tegyél bele olyan foglalattal, amibe normál vagy halogén izzót nem lehet beletenni a tűzveszély miatt!

ie3i2pm6j

http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/120306/DSCF1256_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Kifaragtam az 1874-es angyalos címert.

ie3i2pm6j

http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/120306/DSCF1256_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>