Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

keri

Szerintem azért ,mert ennek a pontszórással árnyalásos effektnek nagyon érzékeny a küszöb szintje, ahol fehérből feketébe vált.  

Nem ismerem a programot, amit használsz de PhotoShoppal szoktam ilyen képeket előkészíteni, ott finoman be lehet állítani mindent.

Következő talin, szívesen megmutatom, hátha tudok hasznosat mutatni.

000000000

Köszönöm!  
Igen, ez nem véletlen került így bemutatásra.

Egyrészt, van akinek érdekes lehet, hogyan is készül. (A weblapomon is be van mutatva) Másrészt vannak akik, kétségbe vonva állításomat, azt mondják lézerrel, készítem. Íme a száraz valóság.

000000000

Természetesen, köszönöm, ha megmutatod te, hogyan csinálod!
Én, mindig nyitott vagyok mások meglátására, eredményére ki mit hogyan alkalmaz.  
A beszélgetésből, csak jó születhet.  
De, akár előzetest is írhatsz címemre.
Március még messze:))

000000000

Na,akkor a weblapodat is megnézem :)

bznc93pf5

ismét mint szinte mindig ez is egy puzzle
http://san-furniture.com/ordered/1660/pic/cnc/lamp004.JPG" border=0>
http://san-furniture.com/ordered/1660/pic/cnc/lamp011.JPG" border=0>

ki005gz70

Szia Danibá !

Most látom a gravírozásaid ! GRATULÁLOK a jó minőséghez!
Különösen azért tetszik a dolog, mert maróval van gravírozva, amivel én sokat próbálkoztam, de ilyen minőséget nem értem el vele, csak lézerrel.

000000000

h2o

Nagyon szuper!!!!
Ezeket te szerkeszted, vagy töltöd valahonnan?

ki005gz70

Ja, és forgácsolónak is grat ! :)
Saját terv ?

ra8nsmk6w

Nekem tetszik. El tudnám képzelni 2mm elox alulemezből. A teriték méretét megmondanád

sanka74

Szia Danibá! Gratulálok, nagyon szuper ez is, mint a honlapodon bármelyik munkád! Megkérdezhetem hogy mennyi ideig készített a gép egy képet és mekkora a mérete?

bznc93pf5

bznc93pf5

a rajz készítés szobaton kb 4óra, vasárnap kb 5 óra, Gkód+marás 30perc, összerakás kb1 óra.

bznc93pf5

láttam hasonlót, azután rajzoltam egyet én is és így sikerült.

bznc93pf5

600x470mm 2db lap, 3mm vastag natúr MDF