Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

OLyan unalmas ez igy , mindig csak én dicsérek hogy miket csináltok .
Nekem is Kéne már valami értelmes dolgot csinálni , de " ej ráérünk arra még " addig is nézem a csoda ötleteiteket és a szép munkákat .

Ügyes vagy és tuti is lett !

bznc93pf5

köszi.

készíts te is valamit, hagy dicsérjünk mi is.[#wow1]

000000000

Sziasztok!

Nekem ugyan nincs CNC gépem, viszont többször keresek CNC megmunkálást anyagainkra.  

Láttam a fórumban több kiváló megoldást és olvastam is hogy páran az akril táblákat is gépre tettétek.

Ha az anyaggal kapcsolatban tudok segíteni, szívesen teszem. Remélem nem veszitek tolakodásnak...

Volt már érdeklődönk aki a lithográfiához keresett anyagot, kapott is, csak végeredményről nem tudok. Az biztos, hogy mögévilágítva többen alkalmazzák

http://www.youtube.com/playlist?list=PL672C3F9B6F21A91D" TARGET=_fnew>Corian in Miami

000000000

Szia Forgácsoló!!

Szívesen segítek megmunkálásban és tudásanyagban egyaránt, ha akril (ÁDH) lapokról van szó. Nem minden stimmel a hozzászólások között, de egyébként is terjengenek tévinformációk róla.

Ha érdekel a téma, elsőre ezt GYÍK-ot ajánlanám:  http://akrilfeluletek.com/gyik/" TARGET=_fnew>GYÍK

A tökéletes feldolgozás egyébként rendkívül CNC intenzív. Sajnos itthon ezt kevesen művelik ilyen szinten.

000000000

Bocsi elírtam: lithophane a helyes elnevezés

u3xrz0cut

Vazze, Te már megint alkottál valami jót!!
[#eljen]

u3xrz0cut

az 1 órában benne van a villanyszerelés is??[#papakacsint]

000000000

Való igaz, hogy az akril lapokat csak egyész, ill. esetlegesen fél táblákban forgalmazzák. ennek ellenére darabok is elérhetőek.

A következő akril márkákból darabokat is tudok kínálni:
Kerrock, csak korlátozottan, de Corian, Samsung Staron, LG-Himacs, Tristone, Wilsonart, Hanex, GetaCore, Rauvisio kis darabok is és maradékok is.

Keressetek bátran.

Amit nem tudok, hogy a translucent, átvilágítható lapom alkalmasak-e a fotómaráshoz?
Próbálta már valaki?

bznc93pf5

szia!

igen a villanyszerelés kb. 20 perc, kábelkiválasztás, ledizzó kiválasztás, a többi idő az összeszerelésé.

xkbv3nx0d

és miben rajzolod ha szabad tudni?

bznc93pf5

szia.
mivel alapkivitelben már átvilágítható ezért annyira nem jó az eredmény mint a normál akril lap esetében , tulajdonképpen az a lényed hogy ne legyen átvilágítható mert akkor válik átvilágíthatóvá amikor az anyagvastagság veszít a méretéből, a különböző vastagságok miatt lesz olyan képhatású.

u3xrz0cut

9npx2xk89

Ez baromi jól néz ki. Elkérhetem a gkódot? (asszony mindíg buzerál, hogy mire jó a cnc, csinálnék 2-őt a gyerekeknek, rögtön rá lehetne fogni valamire :-) )

9npx2xk89

Milyen program az ami ilyen "szeletekre" vág egy rajzot? Gondolom azért nem egyenként fejben tervezted meg mi hol mennyire legyen bevágva.