Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

rgb(255,255,255) #FFFFFF hát ettől

...csak azért írtam mert szerintem nem ide hanem a "Semleges csevegő, vegyes ügyek" kategóriába tartozik, de nem akartam senkit megbántani, csak el akartam viccelni.

hostya

Én se akartalak megbántani, csak viccből kérdeztem... :)

xkbv3nx0d

a tetejébe egy 10W-os LED kerül... ezért kellett ez a sok kis "rossz" ebből lett a világító test hűtése, és végül is maga a test is...

Egyébként a kocsim helyzetjelzője:D mert a gyári kiment benne és ha már csere (akkor nem adok ki 4500ft-ot egy darab gyári izzóért) így csináltam magamnak...

xkbv3nx0d

speciálisan rögzítem...

az mdf lap elején van hagyva egy perem, annak nekitámasztom a lemezt, aztán még vagy 4db facsavarral leszorítom az oldalán és a hátulján... ha esetleg görbe lenne akkor a közepébe ahol nem vág egyébként sem, furok egy lyukat és egy csavar... vagy éppen ez ugy készül hogy néha lenyomtam egy csavarhúzóval ah esetleg elállt...

18e fordulat, 3-as egyélű datron szár, 600mm/min előtolás... 1,5mm fogásmélység...

anyagok AlMg3 5, 3 és 1.3mm vastagságban

bznc93pf5

Miki2

Végre egy esztergált alkatrész !!
Milyen programot használsz?

bznc93pf5

000000000

Esztergáltad, vagy martad a menetet?

u3xrz0cut

martam a menetet. 36x6-os. Lusta voltam esztergálni
Mach 3 volt a tettes Miki2.

y5btj4th3

jó napot

Forgácsolo a lámpa rajzát elküldenéd nekem DXF-ben?? megtetszett,én is megcsinálnám  köszönöm

000000000

s5f8tmfv3

A DotG használatával:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Pics/Work/Mirror_engravig7res.jpg" border=0>

2dw0x9awk

Jó lett![#eljen] Milyen anyagba van, ez nem tükör ugye? Talán gravírlapba?