Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszönöm a választ!  
Majd beszélünk még róla később.

000000000

Szépnapot!  

Keresek esztétikailag is jó megjelnésű,fém vázas cnc maró - gravírozó gépet művészeti vágyaim megvalósítására.Teljessen kompletten.A gép mérete elég a 30x20cm és kb 18-10 cm magasságot bírjon.Ha lehet tálcás(víznek) megoldással mert üveget is gravíroznék. azonnali kézpénz 240Ezer Ft,szintúgy keresek aki betanítaná a használatát órabér 1000Ft!  
Köszönöm előre is !  
Tel 0630 2522613 Károly Budapest  
Email a képek miatt:elolvad kukac gmailcom  

000000000

Attól hogy teleszemeteled az egész fórumot nem lesz előbb géped!
Nem beszélve hogy 240-ért bizonyára nem kapsz olyat ami neked is tetszene.
És így maximum csak az ellenszenvet vívod ki az eladóban nem az eladói szándékot.  [#hehe]

svejk

Micsoda világ van manapság?
Ha el akarsz menni dolgozni megkérdik mennyit kérsz.
Ha gravírgépet akarsz vásárolni megmondod mennyiért legyen és mennyire tuti.
Ha tanulni akarsz megmondod mennyit adsz a tanárnak.
Lehet fórumtársunk az élelmeszerboltban is megmondja mennyiért akarja a kenyeret venni?
Sőt, lehet 250-ért tankol a kúton is.

svejk

De azért becsületes kemény legény lehet mert készpénzben fizet. :)
De hogy gondolná másképp???

svejk

Nem vagyok egy túliskolázott koma, meg nem is kenyerem a szép beszéd, de:

"Új vagyok a fórumon.
Megtetszett ez a CNC technika, szeretnék egy gépezetet vásárolni, mert építeni nincs lehetőségem. Munkaterülete: bla-bla-bla
Anyagi kereteim erősen korlátozottak, 200 ezer Ft körül tudnék rááldozni.
Mivel a használatával is gondban lennék ezért valami jutányos összegért vennék órákat a betanuláshoz.
Ajánlataitokat az alábbi címre várom, stb..."

Valahogy így megnyerőbb lett volna a hirdetésed...
Persze nem minden topicba beírni!

Mit szólnál hozzá hogy ha most csak ez párszor tíz aktív tag, úgy kétpercenként megcsöngetné a telefonod...

000000000

Nem kell hívogatni, már a kémrobotok 90% hogy rátaláltak a számára és majd megszórják minden extra ajánlattal.  [#hehe]
A céges telefonomon is jöttek olyan hívások hogy majd hanyatt vágtam magam.
Nem is értem milyen összefüggések alapján hoztak össze olyan dolgokat hogy csak pislogtam.
Pl az előző cégnél ahol melóztam hogy hozták össze a másik cég igazgatójával , pedig még a szám se egyezett.
Mikor meg rákérdeztem hogy ugyan már honnan tudja a számon ami mellesleg titkos volt, jött a valami kamu szöveggel.
Vannak nagyon durva dolgok !    

s2k5ycubj

Már tőlem is megkapta a cnc esztergaépítőben a magáét!

000000000

Az ezer forintos betanítási órabért ugye nem gondoltad komolyan?

Egyébként tényleg nem tudják egyesek, hogy melyik oldalon állnak!

De ennek van egy másik oldala is, mégpedig az, hogy vannak emberek, akik önköltség alatt árulnak dolgokat, csak azért, hogy tőle vegyenek!
És az ilyenek onnan veszik az árakat.

bznc93pf5

úgy ahogy sokan mások, egy kicsi előleget aztán majd valamikor sok sok idő után ismét valamennyit.
nem védeni akarom de most sokan próbálkoznak, egyébként pedig csak a lehetőségeit írta le, és hogy ki hogyan fogalmaz  az már megint más azért nem kellene leszúrni., ha valaki szóba áll vele tegye, mindenkinek vannak keretei azokat figyelembe kell venni mindenkinek.
még egyszer, NEM  védeni akarom.

4um5b65d

Végül is nap mint nap elhangzik ugyanez a hirdetés csak más szavakkal.
"Keresek xyz alkatrészt, de olcsó legyen"
"Keresek xyz alkatrészt baráti áron"
stb...stb...

Én sem éreztem semmi gondot azzal a hirdetéssel kapcsolatban, csak szerintem most jött meg mindenkinél a havi baj... :)))

keri

A probléma az volt inkább hogy minden topikot teliszemetelt, és ezen kapták fel a vizet sokan. A szöveg meg olyan amilyen, maximum nem válaszol rá az ember, ha úgy érzi nem tud megfelelni neki.

000000000

Toleranciából Te vagy a példaképem![#eljen]
Én csak akkor akadtam ki, amikor az épülő eszterga topicba is felrakta.

4um5b65d

Nagyon sokat kell egy új betévedőnek olvasnia a fórumot, mire körvonalazódnak benne a fórum írott és íratlan szabályai, szokásai.
Végül is az új betévedő olyan mint egy újszülött.
Az újszülöttől illik elnézni, ha a templomban egy méreteset szellent, még meg is mosolyogjuk,hogy milyen aranyos.
A felnőttre meg villámló tekinteteket szórunk ha ugyanezt teszi.
:)))
Mindig mondom: Sokkal több türelmet az újakkal szemben.

Virbo

Meg ugye ezt se felejtsük el, hogy valószínűleg nem eléggé tájékozott az árakról.

Mikor én felkerültem a nagy fővárosba számomra az 500Ft/óra órabéren felüli fizetés már isteninek számított. Aztán rájöttem, hogy ahol eddig éltem az van a béka segge alatt... :D