Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ywathzay

Nyugdíj alatt is folytatod a munkát, vagy ez már csak besegítés a volt munkahelyre?

Vetesi75

PSoft

Folytatom...el se jöttem csak papíron.
Nem engedett el a Főnök. :( [#vigyor]
Annyit mondott hogy...megegyeztünk. [#vigyor2]

gaben

Nagyon szép lett, a felület is remek, grat!
Melyik creality nyomtatód van?
Sosem volt még 3D nyomtatóm, de mostanában agyalok rajta, de nem tudom milyet érdemes venni.

PSoft

Egy K1-el "játszom" pár hónapja.
Nekem...'teccik a gép.

szf

Ismerem a problémát. Kb 5 éve én is ugyanígy jártam el. Tavaly láttam még jól nézett ki.

PSoft

No, én biztos nem fogom öt évente nézegetni hogy még jól néznek-e ki! [#vigyor]
Amúgy jó lett a "prototípus", passzos is, no meg...'teccett is a megrendelőnek. :)
Az első húsz már kész, még egy kanyar, azt...elég is lesz. [#vigyor2]

gaben

Köszi a tippet, nézegettem ezt a gépet, teccik nekem is. [#eljen]
Viszont találtam egy másik típust Anycubic Kobra S1 combo, aminek a tetején van a filament tartó (egyben szárító is) illetve elvileg 8 színt is tud kezelni.
Ha egyszer a hülyebogár beindul...[#vigyor]

PSoft

Ha má 'eccee beindult az a bogár... [#vigyor]

Idézraktáron, kiszállítás április 17., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

Hama...hama...
Még pont tudsz ilyen húsvéti sütibizbaszokat nyomtatni! [#vigyor2] [#vigyor]

gaben

Azért nem eszik ilyen forrón azt a bizonyos kását.... vannak még fontosabb projektek a 3D előtt. [#nevetes1]

Húsvétra meg inkább csinálok egy cipóban sült sonkát. [#vigyor]

m6x98idwr

m6x98idwr

Idei nyuszi ajándékok[#kacsint]

PSoft

Kedves kis nyuszikák. [#eljen]
A rajzolat lézer?

PSoft

A cipóban sült sonka után meg...milyen jólesne az a pár nyuszis linzer süti!  [#vigyor2]

m6x98idwr

Már egy jó ideje gondolkodom egy lézerépen, de...  A nyuszik tejes mértékben marógépen készültek.