Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

8ujrjfs9v

Elnézést, hogy itt is érdeklődöm, 3 hete kutatom a választ a problémámra. 1-es alumínium, vagy vaslemezre valaki bele tudna marni, gravírozni, lézerrel égetni, vagy bárhogy egy számsort egy egyszerű mintával?

000000000

Gondolom, voltak megszorítások, kikötések a kérésedben. Amit nem tudott, vagy nem akart teljesíteni aki el tudná készíteni.
Esetleg nem a pénzkeresési topikba írtad.
Én is elkészítem neked ha megkeresel és megbeszéljük. Hatvanban lakom. Ha ez megfelel.
danibakukac t-online pont hu

000000000

Én is inkább ArtCam -ben készítettem volna.
De, nem vagyunk egyformák. Hála a jó égnek. Rohadt unalmas lenne az a sok egyforma fazon.

3vv2btrhv

Bene lenék egy összehasonlító tesztbe , te elkészíted ArtCam-ba , majd kimarod . Egy független döntőbírókból álló testület megszavazná melyik a hűebb kivitel .

000000000

Amióta a budai 3D nyomtatósnál elkövettél ellem, lejáratást. Egy, számodra, és számomra idegen embernél.
Azóta nincs veled közös ügyem.
Jó, sokat vesztettél miatta. De ugye, csak azt tudjuk felmérni ami lett. Ami lehetett volna azt soha.

Egyébként a paraméterek ismeretében kiállnék a szkenneres megoldással szemben. Ez nem annyira bonyolult minta.

000000000

Ez (is) nagyon jó! Nagyon kreatív vagy. [#eljen]

3vv2btrhv

b4nm7gjvr

Miért a múlton rágódsz? Előre kell tekinteni!
Nem kéne megint ragoznod, csak vitákat szül. Írd simán, hogy te nem versenyezel oszt' jó napot... a részletekre a lőtéri kutyus sem kíváncsi!

korbendallas

Szia
Én megcsinálom neked, ha felfér a gépemre.
Tokodon lakom. Pontosan mit kellene rámarni?
Beteszem ezt ide is, mert nem tudom, hogy működik-e a privi

Szalai György

Ez egy címer. Akkor értenem kéne a jelkép rendszerét.
De nem értem. Segíts légy szíves.
Kinek, minek a címere? Hátha a történelméből többet megértek.

Rabb Ferenc