Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

guliver83

Mindenki csak akkor tud ilyet csinálni ha nincs központban a kése érdekes azért.
Így is lehet ahogyan én csináltam.

PSoft

mex

Ha ilyen vékony csapot kellene esztergálni, az utolsó fogást a maradó átmérőtől legalább 8-10 x vastagabb méretből kell venni, és központos késsel sem ördöngösség. A felület az más kérdés. [#nevetes1]

tfpk6pks3

Csak, hogy kipróbáljam a képfeltöltést, itt az új fórumon...

000000000

Gondolom, átmenő végig menet lesz benne. [#nevetes1]
[#eljen]

PSoft

Gyönyörűen működik!
(a...képfeltöltés is):)
[#worship][#wave]

Bozso777

Nagyon jól néz ki...grat![#taps]

tfpk6pks3

Hehe... köszönöm.
Igazából... tegnap, ahogy visszanézegettem a régi bejegyzéseket, láttam, hogy egy képem se látható ( és sokaknak )pedig itt vannak az ftp-n, ezért voltam kíváncsi, hogy legalább most működik-é... Vajon mi lehet a bajuk? Na mindegy, ha hiba, akkor úgy is javítva lesz, addig meg faragjunk. Nem igaz? [#wave]

0i8bkxjf4

Íjász hozza a hozzá méltó minőséget mint mindíg :D [#taps]

Ez rohadt jó lett

sasi

A CNC tárba megkeresed a linkelni kívánt képet, majd jobb egér klikk – Megnyitás új lapon, és ennek a lapnak a HTML oldal menevezését másolod a kép beillesztésekor.

sasi

Két betűt sikerült megspórolni...
[#csodalk]

tfpk6pks3

Szia Sasi [#integet2]

Köszönöm a kedvességed, de mint azt láthatod is, nincsenek problémáim a kép beillesztésével, hisz ott a kép..
Az én problémám az volt, hogy a régi képek tűntek el, amik a tárban ugyan ott vannak, csak a posztokban nem jeleníti meg. De ez, azt hiszem, valami karakterkódolási hiba lehet. Gondolom a témában nálamnál szakértőbbek jobban tudják...
Azért remélem, lesz rá majd megoldás.
Addíg én meg csak farigcsálok és néha felteszek egy-egy képet, hátha azok maradnak egy darabig...

sasi

Nos, ezt félreértettem, amiben segített a rókám, mely nem hajlandó mutatni a cnctar.hunbay.com-lapot, csak akkor, ha elé írom a www-t. Így a linkelt képeket sem látom.
Feltételezem, ez beállítási probléma, de nem találom a megoldást.

ercd2gjn

Első 'igazi' lézeres munkám.
3.4mm rétegelt lemez, 2W kék lézer.
Messze nem lett tökéletes, néhány helyen az adott beállításokkal (4x150mm/min) nem vágta teljesen át az anyagot.
4x120-al már vitte.