Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

http://www.imgserv.com/images/2016/08/22/KtdXBI.jpg" border=0>

000000000

Sziasztok.
Örülök (Kind of You...) hogy köztetek lehettem, hogy elviseltetek, a(z excentrikus) gondolataimat.
Köszönöm a segítségeiteket.
Az új fórumban nem akarok regisztrálni.
Véget ért egy korszak.
Nincs többé "martricás", ez volt az utolsó bejegyzése  :)

jani300

Szia ! Érdekeseket írtál , örülnék ha maradnál .
Ha nem is értettem minden írásod , biztos az én hibám .[#integet2]

PSoft

Ne baxxxál már ki velünk!

Talán, "megijedtél":)
Hidd el, nem lesz az "új" fórumon se probléma.
Ha a néha tényleg "excentrikus gondolataid" kicsit a háttérben maradnak.
Alapjába véve, komoly ember vagy Te...
Meg tudod(tudnád)Te azt oldani.
Mielőtt végleg döntesz...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VoDnHIrpKJQ#t=195" TARGET=_fnew>Gondold át még egyszer!
[#worship][#wave]

000000000

Na, ne viccelj már. Te vagy fórum egyik színe. Nélküled szürkébb lenne a „fórumunk”.  
Bízom benne, hogy kis lankadás után ismét a mi fórumunk lesz. Mint pár éve volt.  
Úgy értem azoké akik a szakmaiságért, a barátságért dolgoztak, dolgoznak érte, értünk, sok éven át. Az utóbbi időben néhány régi tartóoszlopot sikerült kidönteni. Meggyengíteni.
De, bízom benne, hogy az oszlopdöntögetőknek ott már nem lesz élettere.  

Remélem az új gazda elősegíti a barátság, jó hangulat, segítőkészség és szakmaiság visszaállását, megmaradását. Legalábbis én erősen bízom ebben. Én, ezek miatt töltöttem itt az elmúlt 11 évet. Az, az annak nagyobbik részét.  
Te is egyik kelléke lettél a csapatunknak. Ha elhagynál minket. Megyek érted és visrosszángatlak.  
Ezért,tessék jól viselkedni. [#nevetes1] [#wave]

PSoft

000000000

w0hgtwf3w

Itt valaki valami csúnyát írt ???

Ui.:
Matricásnál, mindenki reméli,hogy megint egy kicsit pityókás, és ilyenkor nagyon sokat humorizál.

svejk

A szereplőket látva nem meglepő. :)

egyébként is azt írta:  

"Nincs többé "martricás", ez volt az utolsó bejegyzése :) "

Matricás még lehet az új fórumon. :)

No meg voltunk mi itt már páran akik szintén önszántunkból "végleg" elhagytuk ezt a fórumot. :)

b4nm7gjvr

ÁÁÁÁÁ! Ne baccál ki velünk! Olyan vagy mint zenésznek a zene... tudod zene nélkül mit érek én? És a szíved az érzés nélkül mondd, mit ér?

Én sem akarom, hogy elmenjél!

b4nm7gjvr

ÁÁÁ... :) Olvasd el mit írt Danibá, és képzelj bele valami szaftos hozzászólást.... Én már leírtam de inkább kitöröltem...:)

designr

matricás..
Szelíd duhaj..sokan nem tudják..miközben másik topicban a gravo..lehúzza a szakmát..matricás fórumtársunk már azelőtt ezt csinálta mikor még ez a fórum nem is létezett...
Debreceni egyetem új épületében találkoztam vele valamikor 2006-2007 környékén..mi voltunk az üzemeltetők..Ő pedig az épület feliratait készítette..jól elbeszélgettünk pár  órát ..kaptam tölle egy névjegykártyát..lehet megvan még..Délibáb Mérnöki Iroda..már akkor lézerrel vágtak-gravíroztak..panaszkodás helyett..
Pár év múlva mikor feltünt a fórumon eltelt egy kis idő mire rájöttem kit takar a nick..
Kellenek ide az ilyen arcok..

000000000

Utóirat...
Öröm számomra, hogy (néha) figyeltetek rám, hogy tanulhattam Tőletek. Persze hogy hobbyból építettem az első két gépemet. Az én vezérlőm "kanyarban lelassult", biztosan félt, "fehlt" valami a kapcsolásból...  :)
Akkor találkoztam Magi Pistával, majd a régi sárga fórummal, tőle vettem vezérlőket... azóta is "muzsikálnak" teli torokból. Akkor még mindenki bútorlapból épített gépeket, élfólia nélkül. Nem is értettem pép-ésszel... nekem a forgács olajos... :) Akkor még nem gondoltam, hogy egy ilyen erős közösség fog HOBBY CNC köré kiépülni.

Ezt készítettem a CNC gépemmel:
http://www.imgserv.com/images/2016/08/24/8ErB32A.jpg[/img][img]
Most még csak hímez, de meg fogom tanítani horgolni is.

A pontok helyét meg töltsétek ki, vagy gondoljátok, vagy gondoljatok amit akartok...  :) úgyis az lesz. Ez már más fórum, más világ (lesz).
Akinek fontos lesz, meg fog találni. https://www.youtube.com/watch?v=OFMJq4AqyfQ" TARGET=_fnew>De...