Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

svejk

Itt most ebben semmi kifogásolni való nincs.

Ott a helyén akkor abban a pillanatban én is éreztem az élcet, gúnyt, még ha nem is annak szántad. Valószínű ez így jött le a delikvensnek is.

De nincs ebben sem semmi probléma, "egy bocsi nem úgy gondoltam"-mal el lehett volna intézni.

Csak hát ugye a legnehezebb szó a magyarban a "bocsánat" :)

No de ne nekem kelljen már oktatni benneteket. :))

000000000

Ennek a delikvensnek minden így jön le.

000000000

Én kérjek tőle bocsánatot, mikor ő ócsárol meg szid itt mindenkit????

000000000

Igen ami te írsz abból biztos minden így jön le !
Már megvan a hírneved !

000000000

svejk

Ne legyen sértődés belőle, akkor azt speciel épp online olvastam, nekem is a gúny jött le belőle.

Pedig hidd el Téged jobban ismerklek mint Karit.

De az ilyenkre szoktuk mondani, hogy fátylat rá...

000000000

Érdekes akkor magánban miért kérnek tőlem tanácsokat szinte minden nap ?

keri

Kari és Keri nem ugyan az, csak szólok. De ez csak azért van mert egy hülye fasz vagy [#hehe]

Tisztán látszik hogy most is azért jöttél ide hogy beleköss valakibe és lám sikerült is nélkülem is.

Ráadásul én csak téged gyalázlak, TE bárkit.

w0hgtwf3w

"Én kérjek tőle bocsánatot, mikor ő ócsárol meg szid itt mindenkit???? "
Itt te kire gondoltál ?
Csak nem ....?

etc77f5nr

Szép lett az óra :) Az a "9"-es Biztosku...vaisten, hogy úgy fog maradni :D Azért majd figyelj oda :D Egyébként tényleg a látvány a lényeg, az, hogy havonta egy-két percet késik, nem hiszem, hogy számítana.

Karasz: Ha úgy írod le, hogy: "A súrlodás csodákra képes, megállít egy órát :)))))" Akkor tuti, hogy nem baszogatnak érte, de megint szétvan kurva egy topic az ilyenek miatt. Értsétek, meg az írás olvasás mögött nem lehet látni, ki hogy gondolja... Egy smiley viszont elárulja, hogy szánta az illető.. +két karakter senkinek a netszolgáltatója nem fog összeomlani két karakter plusz feltöltése miatt.

000000000

Az ilyen megszólításokat RAJTAD kívül itt SENKI nem használja!

keri

Jaj, megsérült a pici lelkivilágod baromarcú vén pöcs? Úgy sajnálom. Majd ha felakasztod magad, abbahagyom. Rohadék gerinctelen rosszzsák vagy. Mindig basztatsz másokat, de megkóstoltatom veled a saját rosszodat.
Egy módon tudsz elhallgattatni ha befogod a pofádat én sem reagálok rá. Menj rúgj bele a kutyádba, mert több hatalmad nincsen.

000000000

Fejezd már be, mert áthúzlak az UTP kábelen!

keri

[#hehe] Na mi van előtört az agresszió?  
Mondtam mi a megoldás. Te döntesz, de nem élsz vele, mert a manipulálás és rosszkavarás a célod mint mindig.

b4nm7gjvr

Tényleg elhúzhatnál a retkesbe, miért kell szinte mindenbe belebaxnod az orrodat?  

Azért jöttél ide, hogy beleköss valakibe? Őrület, szeretem a topikokat nézegetni olvasgatni, erre szinte mindenhol ott vagy és csak kötekedéssel...bocs a többieketől, de nem tudtam megállni, hogy ne írjak....