Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

etc77f5nr

Értem én, hogy villanymotor... Nekem így volt logikus. Pedig direkt tükröztem.. én hülye. De nem gond csak egy távtartó karikát kell vágni és megoldódik, átrakom a motort a másik oldalra.

etc77f5nr

Kijavítottam, átforgattam a motort a másik oldalra, egyúttal vágtam egy távtartót is a motor és a ház közé. Tényleg jobban szív!

Rabb Ferenc

Akkor egy kis ideológia a porszívódhoz:

Van előrehajló, egyenes és hátrahajló lapátozású járókerék. Mindegyiknek megvan a maga oka, funkciója.

Az előrehajló nagy mennyiségű levegőt szállít nagy sebességgel, de viszonylag kis nyomáson. Az egyeneset a legkönnyebb gyártani, általános célra pont jó. A hátrahajló lapátozású kisebb mennyiségű levegőt szállít, de jelentősen nagyobb nyomással, mint az előző kettő

ANTAL GÁBOR

légy szíves hozzál nekem 1-2 lapátot Debrecenbe.  Jó alkalom lesz a személyes találkozásra. Átköltöztél már Miskolcra ?

6x509vxe

Én is kérnék 2db lapátot.
Vettem forrólevegős pákát,és régóta keresek hozzá kisméretű ventillátort... :)

2f428kduf

Ezt előrehajló lapátozásnak hívták az én időmben, lehet ma más idők járnak. Ezt is használják a nagyok, ahol az előnyeit ki lehet használni.

2f428kduf

Elnézést kell kérnem Rabb Ferenctől, az Ő válasza precizebb. Nem olvastam, csak Pál megjegyzését.

Rabb Ferenc

Na jó, most az egyszer megbocsátok. De csak azért mert egyezik a véleményünk [#wave]

vvvsmkgjx

Látod mit indítottam el :D Mindenkinek kell egy-két kerék :D

etc77f5nr

Addig kelljen, amig van :-) Viszek sokat 15-20 db. Aztan majd ott megmondjatok, hogy merrehajloporgoforgo.:-)

etc77f5nr

Van 14 szurke es 10 fekete. Gondolom a szin nem szamit :-) Holnap teszek fel videot, hogy hogyan sziv.

RogerCo

Egy nekem is kell, Debreceni átvétellel, ha van még :)

etc77f5nr

A végén kell egy turbinabiznisz stand. :) Van még :)

Tibcsi

Szia! Ma összeraktam az órát, és kipróbáltam. Nem kezeltem le, és még nem is raktam össze teljesen, de működik.))) Az ingát is csak szemre állítottam be, és súlynak egy szódás palackot használtam. Most csak 3 perces videót raktam fel, de 45 perc után állítottam meg.))) Remélem felületkezelés után is szépen ketyeg majd.

http://kepkezelo.com/images/z825lbtxdgz0i9hag7f.jpg" border=0>

https://www.youtube.com/watch?v=L1fpKO9KZh4&feature=youtu.be

u3xrz0cut

[#taps][#taps][#eljen][#eljen] Várjuk a tesztet. A hosszú tesztet.