Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

mi tartja meg a lemezt hogy ne mozogjon és ne sérüljön?

u08fvecnz

Magát a tokot rakom a dobozba, ilyen díszdoboz jellegű.

u08fvecnz

" van,hogy meg sem ismételhető a "mű" "
Ezt én is tapasztaltam már.

http://myfotoroom.com/gallery.zul?ticket=YL2XZLKRC29QNAVR02D10C2JZZ41H9P3#PhotoSwipe1378632241345" TARGET=_fnew>Képek
Itt minden kép úgy szerepel, ahogy a gép alól kivettem, és van kettő közte, amit színeztem.

u08fvecnz

A minőség nem a legjobb, telefonos képek.

000000000

Sziasztok, tetszenek a képek!
Azt tuja valaki, hogy a telefonos képek közepe miért rózsaszínű? és hogyan lehetne megszüntetni?

Rabb Ferenc

Fényképezéshez használj fényképezőgépet. Azt arra találták ki. Annak az elején egy 3mm-es műanyagpötty helyett lencse van.

Tudod, ami mindenre jó az sehová sem tökéletes...

000000000

ok, egyetértek, de akkor is: miért rózsaszín?

000000000

na jó, hosszabban: 16MB, csodálatosan megdöbbentően szuper arc, szem, fül expozició, stb felismeréssel, csak annyi hibája van, hogy rózsaszínű a közepe, emiatt használhatatlan!

z2a2u8wf

szerintem beállítási probléma. ne automatán használd pl a fehéregyensúlyt + a megvilágítás fajtáját.

000000000

annyit figyeltem meg, hogy kis fényerőnél fordul elő, 3 készülékemnél, Nokia Ace, GalaxiII és III, igaz, hogy automata fehéregyensúlyon van, de miért csak a kép közepe...

z2a2u8wf

az objektív miatt csak a közepe. próbáljál megfelelő
fénybeállítást alkalmazni.  
Pl: ha neonlámpa világításod van, tedd arra a készüléket.

z2a2u8wf

ja és én mindig azt mondom telefont telefonálásra kell használni. egy 12-16megapixeles bridge gépet egy 5megapixeles tükörreflexes gép 5*kihugyozza.  
el lehet képzelni mit tud egy 8megapixeles telefon.

000000000

persze, igazad van, vagyis el kell fogadnom, hogy rózsaszín a közepe... ezért nem fényképezőgép...
van itt nekem 2 FinePix...
(de miért rózsaszínű[#falbav])

000000000

z2a2u8wf

a gyenge megvilágításra így reagál a ccd.
nekem is volt fuji gépem de az szerintem nagyon pirosas szineket hozott létre.
nekem egy minolta dynax 5d gépem van és nem adnám semmiért. szerintem ez adja vissza a legjobban a szineket.