Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Helytelenül linkeltél, azért.

000000000

Ohhh, ez érdekes, na még egy utolsó próba... Ha ez se lesz jó, feladtam...
http://www.imgserv.com/images/2013/09/27/GZfOdx.jpg" border=0>

000000000

kozo

000000000

Én csak a linkelést "pucoltam meg", matricás az elkövető.:)

s7manbs8

Csak az Apple le ne nyúlja a nagy ötletet. :)

000000000

abba már bele van harapva, vagy kukacos@ :)

guliver83

Nagyon jó lett! Mi a mérete a képnek.

etc77f5nr

232x184 De most készül egy szurikátás bükkbe ami 315x317 lesz :) képek majd jönnek:)

guliver83

Én is próbálgattam, de valahogy a beállításoknál leragadtam, mert nem olyan szép a kép amit tervezek benne. Lehet rosszul állítom be?

etc77f5nr

Lehetséges. Nem egyszerű a beállítás. Meg a kép sem mind1 milyen amiről dolgozol. A munkadarabnak pedig síkban kell lennie mert itt tizedekkel játszik. Nomeg az előkészületek :) Najó elárulom a titkomat, hogy csinálom :P Alapjában lamináldpadlóba kezdtem, ott ugye van egy sima felület, amiről a festék/lazúr letörölhető. Most úgy csinálom, hogy a fát felmarom 1-2mm mélyen 6mm-es maróval, majd lelakkozom trináttal. Száradás után belemarom a képet, majd festésnél a lakkról letörölhető a felesleg. A felsiszolás azért nem jó, mert amikor csiszolod a lyukakba belemegy a fölösleg és nehéz kitakarítani, de nem lehetetlen, másrészről pedig a fa erezete beszívja a festéket és ott bent is marad. Legalábbis a kőris ezt csinálja. Lakkozásnál nem tud befolyni a festék és kifestés után letörölhető.

guliver83

Nekem még egyenlőre a program használatával van a gond! Köszönöm hogy elárultad, hogy hogyan is csinálod [#worship]