Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

EGY KIS BESZÁMOLÓ : CNC sítettem a Tos Sv18 as eszterga hosszánját . Kihosszabbítottam a vezérorsót ( e = 4 me /coll )  és tűgörgősen megcsapágyaztam .   Egy 9 Nm es Sonce Boz léptető  hajt rá 72/ 28 as szíjas   lassítóáttétellel . Az indexjeladó egy 8 mm es átmérőjű mágnes és egy hall cella  Nemesített acél közcsavarokat gyártok M18* 1.5 L = 60 mm  
 ( fordulatszám a menetvágásnál 460 1/min   váltólapkás menetkést használok )  
A Mach verzió : 3.042.029  Nagyon sokat hozott a konyhára az Uc 100 as. A verzió amit használok  az igényeimet maximálisan kielégíti  ( V2-125)  
 A kés kivétele még manuális (  nem használok alászúrást ) 10 mm es ráfutással indítom a menetet ami bőven elég a motor fölgyorsítására és a vezérorsó holtjáték megszűnésére . A főorsó fordulatom abs stabil ( delta n< 1 1/min )  Eddigi termelés 30 db kalibrált menet  
 Köszönet Polgárdi Balázsnak a rengeteg válaszért , Köszönet Homovits Miklósnak a G32 es szisztéma kifinomításáért . Köszönet Béninek a ciklus start brain megírásáért  ( már csak egy videót kellene csinálni és megtanulni hogy hogyan tegyem föl ... )

000000000

Komolyan mondom, olyan vacak kedvem van, már napok óta szenvedek a levelező programommal. Meg, a bajaimmal, ettől a ro…t melegtől.  

De, ezt a sikertörténetet olvasva, még a vérnyomásom, és a szívverésem is, kicsit normalizálódott.  

Nagyszerű, ilyeneket olvasni. De, átélni, még inkább!
Gratulálok![#eljen]

Béni

Örülök, hogy sikerült összehozni. [#smile]

Sz.József

Gratulálok Gábor!
Egy videót tényleg jó lenne megnézni róla...

2dbfy8y

A napokban ez készült a kezeim között!
Igaz ez nem visszafelé jár! [#nevetes1]
De talán azért elmegy!

http://www.weebly.com/uploads/1/3/0/0/13009492/6757863_orig.jpg" border=0>

k439jucz4

Nagyon jó lett! Gratula! [#eljen]
Megkérdezhetem, hogy a számok milyen betűtípussal vannak írva? Nagyon tetszik.

KoLa

Szia Gábor! a videót töltsd fel a mappádba, aztán a linket, illeszd be egy üzenetedbe,és majd nézzük!
Gratulálok a megoldásodhoz! nekem eszembe sem jutna ilyesmi!
[#wave]

2dbfy8y

Köszi!

Ez a betütípus a CommercialScript BT

bznc93pf5

k439jucz4

lari

lari

2dbfy8y

Jól megcsináltad!
Gratula! [#eljen]
Ilyent köztünk,még csak egy ember mutatott be.
És látom mindketten Mac3-al csináltátok.

r2u4n063m

Nagyon jó, gratulálok :) Hasonlót csináltam mostanában, csak kézi üzemmódban.