Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

már korábban is megfogalmaztam allant,hogy a cnc faragás is művészi munka,és ne feledjűk,a cnc csak egy eszköz,de a remekmű a te fejedben szűletik,és te alkotod meg!:)))minek járj gyalog,ha van auto is???!!!:)))

keri

Nagyon jó, pont az ilyenek kellenek nekem!
Tudom a művészek nem értékelik annyira az ilyet, de nekem fogaskerekek vannak az agyamban a gyakorlati tanulságokon túl egyszerűen jó nézni egy szép kivitelezésű alkatrészt, vagy megmunkálást.

Bár te, amúgy is elkényeztetsz minket a részletes gép építési dokumentációddal.

airfoil6205

Tényleg nagyon szép, igazi "gépművész" vagy! [#taps][#worship]

yb8iik8sz

Ez tényleg szép munka. Értem, s tudom mennyi munka van megötte. És, hogy mások is értsék meg, egy igazán szép reliefhez a jpg csak nagyon az alap(kiv arc kép), rajzolni kell, nem keveset, és ezrnyi kis trükköt alkalmazni. Számomra a leggyorsabb, és legkényelmesebb megoldáshoz négy progi kell!
A részletek meg csak idő kérdése. Kérdés (néha), hogy megéri e. (többieknek) a részletekhez kell csak igazán a rajz!(vagy egy 2 méteres monitór).
Szép munka. [#worship]
El tudnék képzelni egyszer egy rlf készítő tanácskozást. 'Leülnék akiket érdekel a téma, elmondanánk "trükkjeinket", nyujtanánk progi helpet egymásnak, stb". Sokunk, barátja, pl úgy keresi e témába a lehetőségeket, mint éhes orolszlán az élelmet. Itt is köszönöm neki a segítségeket.[#wave]
Ijász, te se alszol soha?

yb8iik8sz

Nekem csak ezt sikerült az utóbbi időbe. Kár, hogy nem váltják be, mint az üres üveget.

Azért, ez is szép munka.[#vigyor2][#rinya] [#taps][#conf]

KoLa

Íjász!!![#worship][#worship][#worship][#wave]
Te szépen alkotsz! ez már a művészi, mivel ahhoz hogy valakinek eszébe jusson a "Nagy Magyarország" kontúrba beépíteni a koronát címert meg azokat az angyalkákat !!!Nálad a "vésőt és a kalapácsot" helyettesíti a cnc géped!
Újból gratulálok![#taps][#taps][#taps]

KoLa

Íjász mester a háromból az egyiket nekemadhatnád:)))))

000000000

nagyon jo ötlet,és mindenki hozzá ad a tortához egy szeletet,és kész a zserbo!csak artcammal nem lehet szépen megcsinálni,és egy komoly relif elkészitése nagyon összetett feladat,és sajnos a bölcsek kövét nekűnk kell kibányászni!:)))bizony kell egy jo nagy monitor,és nem árt egy digitalizálo tábla sem,mert egérrel azért szépen rajzolni elég körűlményes!szoval művész urak,munkára fel,mert sok a megoldásra váro feladat!:))))

tfpk6pks3

Válassz egyet és már küldöm is a mél címedre..............

tfpk6pks3

Hát lehet, hogy kéne hozzá több progi is. Bocsi későn szóltatok. Most már eggyel csináltam....

tfpk6pks3

Aki sokat alszik, kevés reliefet csinál...  :)

000000000

Gratulálok ehhez is!
Jó nézni a munkáidat! Ezt, csak megszálottan lehet produkálni. Jó ötleteid vannak. Na, meg a tudás, türelem.

000000000

Csak termeljed, termeljétek a törötteket, kopottakat. A talin, nálam le lehet adni:)))

KoLa

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

000000000

Nagyon pöpec. Látom szépen kiemelted az angyalok vállait, hogy jöjjön a félprofil.