Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

A változatosság kedvéért, egy tükörbe graviroztt fotó.  
A gravírozást mechanikus CNC vel készítettem, szokás szerint.
Méret 90 x 120 mm. Tükör talpra ragasztva.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/T%fck%f6rgrav%edroz%e1saim/k%e9sz2%20k.jpg" border=0>

000000000

mi az hogy mechanikus cnc????kézzel tekergeted????:)))

000000000

Mostmár elég a megyszörp ből, rakd le, holnapra:)))  
A mechanikus, az nem lézer!
Többen azt hiszik, lézerrel készítem. Ezért írom oda. Gyakoroljátok ti is. Csak az üveges mellé kell költözni, hogy legyen tükör utánpótlás:))))
Ez, egy szokásos főorsós CNC gép.
Jaaa, hogy mi az a szokásos? Na, ezen még gondolkodnom kell:)))

Erről jut eszembe, átszaladok a barátodhoz, talán még nem késő:(( :))

000000000

na oda sűrgősen,mert szomjas a drága és megint lemaradsz a jorol!:)))köszönöm kimeritö válaszod!:)))

000000000

Szép lett. Forgó szerszámmal csináltad?

000000000

Kösz! Igen, gravírtüvel, és pörgetve.

7vpav5d32

Amíg visit ez a vacak elő vettem a faragókéseim.
Ezt nem a gépemmel készítettem! [#crazya]

http://cnctar.hobbycnc.hu/csiki/fari.JPG" border=0>

000000000

Ez, nagyon jól néz ki! Sorozetba faragtad? Látni a párjának a szélét is.

Örülnék, egy ijen reliefjének. Azt is faraghatnál belőle a PC -den.

7vpav5d32

Kettőt kért egy ismerősöm. A gépre gondoltam, de az nem ér rá és kézzel gyorsabb is volt. Majd az okítás után tudunk csinálni 10 perc alatt ilyesmit az ac-vel.

000000000

no arra a 10 percre be fizetnék,hogy artcammal megcsinálod,legfeljebb a tervezést,de a kimarásához egy őz bak trofea alátétnek is kell kb. kettő ora!van alátét relifem,és már csináltam!kézzel,hársfábol,egy bugyli bicskával kifaragod egy ora alatt!:))))

000000000

Jó, hogy felraktad, mert lassan úgy járunk mint a bortermelő a fiával a halálos ágyán. "Tudod fiam szőllőből is lehet bort készíteni".
Én mindig csodáltam ha valaki ijet kézzel ....
Minden csodálatom a tiéd!
Még, a gépéet is csodálom, hogy mit kiszed a fából, kis segítséggel.

7vpav5d32

[#buck] Ezeknek is kb másfél óra volt darabja.
Nagyon jól kell mennie az ac-nek ha hasonlót megtudunk rajzolni ennyi idő alatt. Ehhez meg nem kell csak pár véső és a fordulat (pörögtem mint a gép). [#puszi] Azt a reli-t elküldhetnéd! Csak ugy :-) .

7vpav5d32

Mutattam neked pár képet ha jól emlékszem amik a kiállításokon vannak farigcsálásaimról.

000000000

holnap elkűldöm,és szép.a fiam vadász és csináltatni akart velem cnc-vel.meg csináltam,aztán azt mondtam neki:vedd meg a boltban,mert ugy olcsobb lessz!:)))én a hárs fára értettem az időt,de amiből te csináltad,az joval keményebb,és dionak saccolom!?

7vpav5d32

bükk ami látszik és tölgy ami csak sejtet :-D