Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

Csakúgy sárgulunk az irigységtől.... [#vigyor2]
Legalábbis én... Várjuk a tapasztalatokat!

dg8n4i8x

Nembaj, nekünk a műhelyben Optimum hungáriás naptárunk van esztergályos lányokkal... [#nyes] Indulok is dolgozni... [#rinya]

dg8n4i8x

Na megnéztem az optimumos lányokat... Látom Péter a csőpostát fénypostára cserélted!  [#eljen]

bmejdz9nu

Hűha... nem tudtam mi hiányzik a műhelyemből, a hiányérzet meg volt... azonnal intézkedek... mármint a naptár ügyében...
Mennyire van rajtuk ruha?

bmejdz9nu

Első tapasztalat:  
nem semmi... akkora fogásokat lehet venni, hogy csak bírjam a forgácsot összeszedni...
Sajnos a kicsinek sem az mozgólába és síktárcsája nem passzol hozzá... vagy csak időigényes átalakítással... ha sikerülne.... de ez nem 100...

dg8n4i8x

Van rajtuk egy kevés... :)
Akkor a mozgólábék is eladók? :)))

D.Laci

"mozgólába" ez már több helyen szemet szurt. Ez elírás akar leni vagy tényleg mozog a géplábba?[#circling]
De ha nem tévedek a "fútóbáb" és az "állóbáb"-rol van szó...

dg8n4i8x

igen arról, bocsi most én is elírtam...

8kakgh7c

Szia Peter !

Meg lehet kerdezni mennyi volt a gep ara ? [#finom]

Koszi !

bmejdz9nu

Sajnos erre nem válaszolhatok...

Kristály Árpád

bmejdz9nu

Renszerhiba... 1 x-t nem enged...

bmejdz9nu

35kpazcgr

Hasonló gépet vettem én is a Sidex-nél. Eszterga és marógép egyben. Most ismerkedem vele:
http://img1.tar.hu/feherlo/size2/29359203.jpg" border=0>

bmejdz9nu

Kiváncsan várom a fejleményeket... egy képet róla nem linkenél be? Nem írnál valami többet róla?