Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

zczzn9622

Strigon ME 250-ről van gépkönyv ha érdekel drótpostán írj.

Miki2

Szervusz Jano!
Igaz, nem nekem ajánlottad fel, De ha el tudnád küldeni, megköszönném.
Üdv.

nffab2gnr

ME-1000 gépkönyv van.Irj e-mailt ha érdekel.

Robika37

hostya

Komplett gépkönyv engem is érdekelne...

De ha ez neked segítség, akkor a gépkönyv néhány rajzi mellékletét megtalálod az ftp-s mappámban.

Robika37

Köszi !! Már ez is nagy segítség[#worship][#worship]

35kpazcgr

Esetleg MU-1000-es marógép gépkönyve valakinek?

zczzn9622

Engem érdekelne Cserealapnak van E400 MVE ME250 ha érdekel. Köszi

hostya

Most ezt a MU-1000-es gépkönyvet kéred, vagy felajánlod..??

nffab2gnr

000000000

Sziasztok

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?:
OPTIMUM BF20 vagy HBM BF 25 utóbbi olcsóbb és a teljesítménye is nagyobb.

000000000

Tudomásom szerint apró részletektől eltekintve egyforma a két gép, úgyhogy az olcsóbbat /az Optimummal sajnos nagyon elszaladt a ló,ami az áraikat illeti/,de én a helyedben mindenképp a nagyobb keresztasztalos típust venném! BF20L vagy BF25L...  

000000000

...egyforma a teljesítményük (bf20-850w, bf25-800w).....a különbözetből meg megveszed Pétertől a megmaradt gépsatuját meg veszel egy ER32-es befogót+patronok

bmejdz9nu

Valaki tudja? (nem találom a leeresztőt :)
Hol kell a főorsó hajtómű olajat le ereszteni a Kami, HBM marógépeknél? Vagy a fejet félre borítani... nincs más megoldás?

000000000

...több mint valószinű, de az is,h nem olajfürdős, hanem csak zsírzani kell.Amit meg úgy csinálsz,h fejet eldönteni stb.stb.stb.....merthát gondolkodjunk logikusan, ha a fej eldöntésével lehet csaj olajat cserélni, akkor az azt jelenti,h a leeresztőnek oldalt kell lennie /fej eldöl és így lesz a leeresztő a legalacsonyabb pont/, amit látnod kell anélkül is,h elbillentenéd a fejet...