Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

Farkas Ádám

Köszönöm! Egy hibát azért találtam benne: nincs benne digitális tolómérő. (de már rendeltem hozzá)

000000000

Már csak CNC-síteni kell és míg a gép dolgozik, Te billiárdozol[#crazya]

000000000

Egy ötlet a tolómérőhöz  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Autotec/elolap1.JPG" border=0>

HJózsi

Farkas Ádám

Láttam ezt... nagyon szép munka. Ha jól látom oldalra megszélesítetted? csak a tolómérő miatt? Szerintem befér a gépbe is.

Farkas Ádám

A biliárdszoba is műhelyé alakul :( az asztal kikerül a hóra. Aztán rendelem nálad a többi gépet.  ;) A gép egyébként le van fúrva. Nem mozog nem zörög a dobozt sem kell betonnal kiönteni.

000000000

Sajnos nem fér bele, ha leveszed az előlapot meglátod miért.

000000000

Gratulálok Ádám a gépedhez, használd nagyon sokáig gond nélkül. Fogod-e CNC.síteni?

Farkas Ádám

Köszönöm, nem akarom bántani, max egy előtoló motort rakok rá... Van egy "nagy" CNC gépem amivel alut vagdosok (igaz nem publikáltam) de ez a HBM megmarad manuálisnak. (mert akkor hol marad az élvezet)

2nbj3n5m

Ádám arra a szép falra rakjál valamit.
mert kár lenne érte.
Janko

000000000

Egy pár képet rakhatnál fel a "NagyCNC"-ről!

Farkas Ádám

Farkas Ádám

A "nagy" kb. egy éve üzemben van már de nincsen befejezve, azért nem teszek képeket. Csak szégyenkeznék.. A vezetékek csak lógnak a vezérlőkig, nincsen kész a főorsó vízhűtése... egy két alkatrész...

uzahitefr

sziasztok. Nincs véletlenül valakinek me 250  es marógépről elektromos rajza????

Robika37

Üdv az Uraknak esetleg MF-1000 vagy ME-1000 gépköny nem lenne valaki birtokában, némi anyagi ellenszolgáltatásért....
Köszönöm előre is : Robika