Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha jól emléxem HJózsi akart izzót cserélni a BF20ába.Na én tegnap karbantartó napot tartottam és izzócsre, hajtómű zsirzás, minden megvolt és fotokat is csináltam.Ha valakinek kell elküldöm mailbe /vagy ha valaki feltenné ide, mert nekem nincs se FTP szerverem se ismerősöm akinek lenne .../

HJózsi

Húú az jó lenne, írok is magánba! ...[#wave]

000000000

Ott a két File Tár (nem kell hozzá FTP-sem, webes)!

PSoft

Üdvözöllek István.
Ha már a File-Tárat említed,van egypár kép amit a STRIGON marógéppel kapcsolatban tettem fel pár hónapja.
Azóta már megoldódott a problémám,így a képek okafogyottá váltak.
Kérlek,hogy töröld őket ne foglalják feleslegesen a tárhelyet.Tehát a strigon nevü képek.
Köszi.
Béla.

000000000

000000000

Sziasztok !

Némi segítséget szeretnék kérni.Nem túl régen vásároltam egy KF 25 D Vario kisgépet.A szerszámcsatlakozás MK 2 .Szeretnék a 35# hozzászólásban bemutatott síkmarókat venni hozzá.Vagy valami olyan eszközt ami MK 2 és 27 mm belső átmérős 63 síkmarótis felvesz. A Neten nem igazán találtam.

kösz

000000000

Üdv.!
Az ebayen találni fogsz én is onnan vettem ill. a Vaterán van egy srác k1king néven, akinek régen voltak ilyen méretben homlok-palást marói, Tool-star-ok.itt is van egy d50-es pl.:
http://www.vatera.hu/tool_star_d50_sikmarofej_20db_kennametal_lapka_148241081.html

000000000

az ebay.de-s eladót meg plogmannorg-nak hívják.Én is tőle vettem MK2 M10 27-es, 22-es stb. "marótüskéket".....a link:
http://stores.shop.ebay.de/Plogmann-Maschinen-Werkzeuge__W0QQ_armrsZ1

000000000

Köszi gege!

Tényleg találtam az egyik linken.Jövő héten intézem is - vagy legalább megpróbálom.

hegesztett és már lenagyolt alkatrészeket szeretnék vele rendbe tenni.A kicsi (22 mm)maró nyomainál a 63 mm es jobban mutat-és át is éri egyben.

000000000

Ha valakit érdekelne  
Aranyos és jó gép a KF 25 D Vario 275.000 fizettem érte.24 óra alatt hazakerült a rendeléstől számítva.Csendes halk futású,de a legalacsonyabb fordulaton (54) a kijelző szerint érdekes zümmögést ad a motor. Elsösorban acélhoz kellett,de biztos jó aluhoz és rézhez is. Súlya -118.7kg ot mutatott a mérleg.Százados órával megnéztem az asztal futását-nem érte el sehol a 0,02mm eltérést.

Teaway

Ugyanez a gép MK3-as befogással mennyivel került volna többe?

000000000

Igen-jól belekérdeztél,mert 15.000-lett volna kövérebb a számla.[#falbav]és nem kellene nagyítóval keresni a szerszámokat.No meg az a gép Long asztallal jött volna.A motorja annak is 600 W és 1 ~.De viszont a helyére csak ez fér be úgy,hogy végig ki lehet szállítani az asztalt.

000000000

Félelmetes,hogy miután a visszaváltott üveg pénzből[#vigyor2]megveszi az emberfia a gépet-és csinálni kéne vele valamit-akkor derül csak ki ,hogy ugyanennyit kell majd eszközökre fordítani.Vagy csak én járok így?[#confused]

Teaway

Ezzel mindenki így van: a felszerszámozás legalább annyi tud lenni, mint maga a gép.

Kár, hogy szűk a hely, mert a +15k-t simán megérte volna.

Teaway

Ez hasonló, mint a mosogatógép: bontás árán is a 60 cm-est, mert a 45-ös az ultrapici.