Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Rodolfo75

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2026 szeptember 29, 15:00Küldtem email. Lic. bármelyik verzióval működik + a legstabilabb Mach3. (Mamutmaillal ment.)
Mielőtt bármit teszel a beállításokat (xml.) mends le.
Köszönöm. Melyik a legmagasabb Windows verzió, ami alatt műköik? Jelenleg egy régi laptopról van hajtva, 32 bites XP-vel.

TBS-TEAM

Idézetet írta: Rodolfo75 Dátum 2026 szeptember 29, 15:31Köszönöm. Melyik a legmagasabb Windows verzió, ami alatt műköik? Jelenleg egy régi laptopról van hajtva, 32 bites XP-vel.

Stabilan XP és Win7 32 bit SP1-ig.
A többin tapasztalat szerint nem stabil megakad,
elfelejti a beállítsokat széthullik stb...nagyon gép függő.
József

Rodolfo75

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2026 szeptember 29, 17:11Stabilan XP és Win7 32 bit SP1-ig.
A többin tapasztalat szerint nem stabil megakad,
elfelejti a beállítsokat széthullik stb...nagyon gép függő.
Szia! Köszönöm, jól működik a Mach3 környezet. Annyi kérdésem lenne még: a wizard-ok működnek, kivéve a 'Newflanged'. Itt szépen beállítok mindent, összerakom az operációkat, az előnézet is megfelelő, amikor azonban az exit gombot nyomom, akkor a G-kódú program nem töltődik be, helyette hibaüzenet jön: 'Unlicensed wizard File'. Gondolom ez valami linenszelési probléma lehet.

D.Laci

Vannak Wizardok melyeket külsösök készítetek és külön Licensz alá tartoznak.

Idézetet írta: Rodolfo75 Dátum 2026 október 01, 08:53'Newflanged', 'Unlicensed wizard File'.

TBS-TEAM

József

Rodolfo75

Idézetet írta: D.Laci Dátum 2026 október 01, 09:08Vannak Wizardok melyeket külsösök készítetek és külön Licensz alá tartoznak.

Értem, akkor ahhoz meg kell venni a licensz fájlt. Egyelőre az ingyenes AddOn-okkal próbálom megoldani, végül is azok jól működnek, már ki is próbáltam pl. a circuar pocket-et és a surface-t.  eljen.gif

kgl

Idézetet írta: Rodolfo75 Dátum 2026 szeptember 29, 11:31Üdv mindenkinek!
Hobbi célra használom gépem mach3 vezérlőszoftverrel. Kérdésem az, hogy az alapot így vettem készen. Nincs install hozzá, és félő, ha a laptop meghal, nem tudok új szoftert telepíteni. Tudom, hogy fizetős ipari célra a szoftver, de nincs valakinek "okosított" install-ja Mach3-hoz? Verzióm jelenleg 3.042.029, de szívesen fogadok más verziót is. Gondolom anno ezt a tört verziót lehetett elérni így remélem többeknek  meg van ez a példány. Előre is köszönöm.

Javaslom hogy a működő számítógépedről egy pendrive-ra ment le mach3 teljes könyvtárat.
Ha megpurcan a számítógéped, akkor ezt a könyvtárat csak fel kell másolnod az új gépre és már használhatod is.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

D.Laci

És majd csodálkozik hogy nem megy mert az Drivert nem telepitette :)

Idézetet írta: kgl Dátum 2026 október 01, 11:45Javaslom hogy a működő számítógépedről egy pendrive-ra ment le mach3 teljes könyvtárat.
Ha megpurcan a számítógéped, akkor ezt a könyvtárat csak fel kell másolnod az új gépre és már használhatod is.