Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

p75e6i8vg

Feltelepíted, és az előző alkalommal létrehozott felhasználónévvel, jelszóval simán belépsz.

3ztiz2p39

Köszönöm, bíztam benne, hogy csak ennyi! :)

3ztiz2p39

Felraktam két egyforma notira -mindkettőn szűz, 64 bites win7- a Fusiont.

IE-el indítva a az #1-ben szerepló linket kiadja a "download free trial" gombot és szépen felmegy.

De ha Mozillával nyitom meg a linket akkor a letöltő gomb elé kirakja, hogy adjam meg az e-mail címemet, addig nem is enged letölteni.
Így mivel nem akartam galibát ezen a notin is IE-en keresztül telepítettem.

Nómális' ez a számítástechnika? :(

d05ixchbw

Én is benevezek egy fusion 360 oktatásra.
[#integet2]

8gwpaca0r

Létszám érdekében ha lehet és is beneveznék.

yxrx8tcch

Jönnék én is

gaben

Sziasztok,

beszéltem az ügyintéző csajjal, Február végéig szabad az üdülő, szóval már csak annyi a feladat, hogy kitaláljuk mikor szeretnénk menni.
Illetve mikor tudunk, mert hát ez legfőképpen Jani szabadidejétől függ.
Február első hétvégéje (Február 3-4, vagy 4-5) jó lehet?
Péntek-Szombat, vagy Szombat-Vasárnap elég is lenne az okítás lebonyolítása szempontjából.
Másnap 10-ig kellene elhagyni az üdülőt, így az előző nap délután lenne alkalmas a tanulásra.

Üdv, Gaben [#wave]

99cwyhfhj

Látom Vjani, bevittek a fiúk a málnásba [#nevetes1]

p75e6i8vg

Nekem elvileg jó, de még otthon jóvá kell hagyatnom :)

Tehát akkor ez egy ottalvós buli lesz...
Gondolom, hogy nagyrészt dolgozunk pénteken, talán jobb lenne a szombat-vasárnap.
Egy délután hamar elröppen, pláne ha nem tud mindenki egyszerre megérkezni.

Más: ki kéne találni mit is akarunk.
Nekem az a megérzésem, hogy a társaságot nagyobbrészt a szerszámpálya generálás érdekli, cnc felhasználásra. Ennek kéne szentelni az idő felét, a másik felét meg alap ismertetésre, 2d sketch rajzolásra, egyszerű 3d testek készítésére.

De mondjátok, ha ne így legyen...

p75e6i8vg

gaben

Ja igen, azt még nekem is. [#vigyor]

Amúgy, szerintem is jobb lenne ha szombaton érkeznénk.
Így mindenki időben be tudna futni.

A program menete szerintem tökéletes lenne ebben a formában. [#wave]

yxrx8tcch

Engem szimuláció is érdekelne. Pont most próbálkozom vele. Az alkatrészek tömegét beleszámolja a szimulációba? Ha több alkatrészből áll a modell, hogy veszi számításba az alkatrészek összekapcsolását?

p75e6i8vg

Ok.

Ki-be lehet kapcsolni a gravitációt, szerintem ettől függően számít bele a tömeg. A testekhez meg tudod adni az anyagukat ugye, abból meg tudja.
A kapcsolódásnál meg lehet adni, hogy ragasztottak, egymáson elcsúszók, eltávolodóak-e a felületek.

Érdemes a Contacts > Automatic Contacts-ot ráengedni, ez minden találkozó felület párra beállít valamit (azt hiszem alapból a ragasztást) amit utána át tudsz állítani kedved szerint a Contacts > Manage contacts-nál

p75e6i8vg

Ha már esetleg elkezdtél listát írni, egy vendéget én is vinnék, add hozzá kérlek.

3ztiz2p39

Szombat de. 10 órát ki kell jelölni kezdésnek.
Ez még átlagos téli időjárás mellett is tartható
Nagyon gyorsan megy ilyenkor az idő.

Projektor V.Jánosnak feltétlen kellene, de sajnos én nem tudok szerezni. Akár bérelhetünk is.
Elosztók is kellenek, azt mindenki vigyen magával.

A költségeket jócskán ráhagyással kell számolni, mert mindig vannak nem várt kiadások.
V.Janival is egyezz meg.

A részleteket lehet magánban kellene folytatni.