Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kizzoalfa

Infineon olcsóbb, 5-vel van, nem tudom mennyi kell:

https://hu.rs-online.com/web/p/igbt-k/2184401/

(De nem jó topicban vagyunk ezzel a témával...)

kizzoalfa

Elnézést benéztem, azt hittem adok - veszek...

lari

52ad0z5wn

Szervusztok,
Keresek olyan kollégát aki 6 lépéses Máltai kereszt mechanizmust méretezni és esetleg gyártani tud. A csillag maximális átmérője 120mm. Még lehet, hogy 3D nyomtatás is elégséges lenne.

Többit privátban, mert sokmindenről kell beszélni

6xuhx2h9r

Sziasztok, ha elszívással szív valaki akkor tudok segíteni, van elég sok porszívóhoz ipari elszívóhoz. Hamarosan lessz hobbiycnc-s kuponkód, amit megvan kiteszem ide a fórumba
Karcher, Nilfisk, Samsung, elég sokmindenhez van. Gyári és utángyártott

porszívó motorok

gaben

Sziasztok,

kis hazánkban gyárt valaki vákuum harangot egyedi méretben?
Kb. 250mm belső átmérőjűre lenne szükségem, a magasság 150-200mm.

köszi

mex

Nem tudom van-e akkora méretű robbanásbiztos búra, de jóval olcsóbb lehet egy olyannak a hsználaata a linkelt kivitelnél. Az linkelt búrával fogtechnikán találkoztam régen, ott használták.

jani300

Régi elöltöltős mosógép ablak ?
Ugyan picivel kisebb .
Csak úgy beugrott hogy sok "arany" megy a hulladékba .

jani300

Gyerekkoromban a trapista sajtot tartották hasonló alatt ...
Vajon hányan láttak itt már olyat ?

mex

Nem jó vákuumra, sík a teteje, nagy felületű, félő, hogy a külső légnyomás betöri.

jani300

Igen igazad lehet .

https://www.tallerco.hu/termek/asa-uveg-tortabura-28x20-cm/
Itt egy szép íves .
De akkor marad a mosógép ablak az elég drabális kivitelű ,és szinte ingyen van .

gaben

gaben

Ez még jobb ötlet, köszi a tippet. [#eljen][#eljen]
Itt már a falvastagsággal sem lehet probléma.

designr

Fa stabilizálás..
Ha nem sikerül elég magas burát szerezned, tökéletesen megfelelő egy fémből készült edényre illeszthető akár laposabb vastag plexi lap is tető is....emlitett mosógép ablak szerintem kibirja..
De akár egy extra vastag plexi is jó..bemarni a tömités helyét..és különbözö mélységű edényekre is ráilleszthető..