Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

dobosi

Sziasztok!
Vállalná esetleg valaki 2 db. golyósorsó szabványos orsóvégeinek kialakítását (SFU 1605, BK12-BF12)?
Budapest és környéke.
Köszönettel,
István

Kidwick

Üdv!
A képen látható paraméterekkel rendelkező hajtókart kellene legyártani valami jó kopásállóságú anyagból. Pár db-ra lenne szükségem.
Ajánlatokat privát üzenetben is kérem jelezni!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

30p0yvajn

Üdv mindenkinek, sziasztok!
Volt már itt hirdetve (lenti idézet részlet) Samsung SDI autóipari LI-ion akkumulátor cella, sajnos lemaradtam róla. Máshol szerencsére sikerült vennem belőle! Viszont szeretnék még hozzá vásárolni, mert 16db-ot vettem 13db lett felhasználva, most 3db "tartalékban" van. Ha esetleg van valakinek elfekvőben, vagy tud valami "forrást" akkor szívesen vásárolnék még belőle hogy a maradék 3db-ot is tudjam használni!
Előre is köszi minden segítséget!

(Tisztelt Fórumtársak!

Eladó 64db (4x16) autóipari EV nagyáramú Samsung SDI(Korea) "A" osztályu Li-ion cella.
3.7V/34000mAh/125Wh (175mm x 90mm x 20mm)
16-os csoportokban eladó.Fontos: Én nem bontom cellákra.)

e70p0gieb

Sziasztok,
Tud valaki javasolni olyan öntődét, ahol 100-as csapra tudnak gyártani hajtókarcsapágyat?
Ha csak öntőde az is jó, nem kell a finommérettel foglalkozni, mert azt meg tudom oldani.
Köszönöm

RJancsi

Kicsit (?) OFF, de van egy "békebeli" Autóvezetők, motorosok kézikönyve-m, ami szerint egy főtengely csapágyat a legtermészetesebb, ha valaki otthon a sparhelton olvasztott fehérfémből saját maga önt meg egy megfelelő fa dugó segítségével. [#nyes] Ezzel két gond van, ma már elég kevés autósbolt árul csapágyfémet és a sparhelt is kihalóban van.

sufnituning

Itt kapsz csapágyhoz anyagot, alacsony hőfokon olvad.
Gázlángon egy konzervesdobozban elolvad.
Te is le tudod önteni, csak egy szétszedhető forma kell hozzá. Utána lehet forgácsolni.

http://www.mtgfemonto.hu/hu/kategoria/csapagyfem-feherfem-otvozetek/

e70p0gieb

Köszönöm nektek a választ, az én hibám hogy nem írtam, de nekem tucatszám lenne szükségem csapágyra folyamatosan.
Sajnos ez az egyesével gyártás nem fog menni.
Mégegyszer köszönöm.

Földi Péter

Vállalok zártszelvény lyukasztást, furatolást. (lézerrel). 1.5 és 2-es falvastagság előny. Üdv,Péter

mike192

Üdv mindenkinek!

Pest vagy Nógrád megyében hol érdemes vásárolni acél termékeket, ahol kisebb mennyiségeket is kiszolgálnak? Pl 50-100mm átmérő és 100-500mm hosszú köracél vagy vastagfalú acélcső darabok.

cipk5xtny

Sziasztok
Járt már úgy valaki hogy caxtoolnár vásárolt.
 online fizetést követően a futárszolgálat GLS olyan mailt küldött hogy utánvétes a csomag.
A GLS azt mondja beszéljek a feladóval
A caxtoolnak meg csak mailt tudok küldeni. Telrfonon csak azt mondják hogy nincs ügyintézés.
Egyszer már jártam így a megathermel. Akkor kb 40 percig dekkolt itt a futár.

xg2w6ib9x

Szép napot!

Szükségem lenne egy régi motorkerékpárhoz komplett kuplung bowdenre. A teljes hossza 103 cm, a bowden szál 2 mm vastagságú. Eddig konkrét típusra rákeresve nem sikerült megfelelőt találnom.
Arra gondoltam, hogy talán van olyan gyártó, aki egyedileg vállalná méret szerint a legyártását.
Ha valakinek van e téren információja, tapasytalata (ismer ilyen céget) az hasznos lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: István

xg2w6ib9x