Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Laci11

xg2w6ib9x

Köszi, valamiért eddig a netes megoldás nem jött össze, azért próbálok olyat találni, akinél már van pozitív tapasztalat.

xg2w6ib9x

Laci11

Laci11

Eredeti megvan?
Én a végein levő diókat át szoktam forrasztani új bowdenre.
Persze azt meg új páncélba húzom.

xg2w6ib9x

Igen megvan.
Meg kell, hogy nézzem, hogy a diók forraszthatók-e, vagy esetleg valami rápréselt kivitelűek.

svejk

Ki forgalmaz Magyarországon elektromágnes kioldású fékeket?
Olyan mint ami a szervomotorokban szokott lenni, tehát ha áramot kap akkor old ki.

Eddig mindig megoldódott bontásból, de most kellene 2 darab egyforma 1-2Nm-es.

Gondoltam van a Powerbeltnél, de nem találok.

svejk

dobosi

Sziasztok!
Épülő gépemhez fogok rendelni 200x20 illetve 130x15 mm-es húzott laposvasat, st355 vagy c45 minőségben. Mivel 3 m-es szálat lehet csak vásárolni és nekem az első tételből kb. 1m a másodikból kb. 1.7 m kell, a maradékot szívesen átadnám. Méretre vágást lehet kérni. Ha valakit érdekel kérem privátban egyeztessünk. Tel.szám email-cím az adatlapomon.
Köszi,
István

RJancsi

A XI. kerületben van a San Lorenzo vastelep. Ott bármekkora méretet levágnak és nincs minimális mennyiség. Nemrég szabattam le 150x10 mm-es laposvasból 2 db 150x150 négyzetet és szó nélkül megcsinálták.

dobosi

Köszi, ismerem őket de csak hengerelt anyaguk van - igaz azt ha kell lézerrel is vágják.
Üdv,
István

RJancsi

Ezt nem tudtam (hogy csak hengerelt amyagul van).