Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

remrendes

9j5cpydy

Hello!
Elektronikus panelek javítását vállalom !
Varga Jano elektrokucko@gmail.com +36 30 537 8389

9j5cpydy

Szia!
Budapest XVI.-k.kerületében .
Varga János +36 30 537 8389 elektrokucko@gmail.com

xtry2myux

Sziasztok!
Múlt héten teljesen megújult a honlapunk :)
Nagyon sok új infó került fel rá ha gondoljátok nézzetek szét:)
https://syrius.hu/

gaben

Sziasztok,

titán alapanyag beszerzéséhez tud valaki kontaktot adni?
Természetesen nem ipari mennyiségről beszélünk, 1-3mm vastag lemezre lenne szükségem 100x100mm méretben kb.

köszi, Gábor

gaben

Szia,

köszönöm, de ezekkel a honlapokkal Dunát lehetne rekeszteni.
És itt le is írják amiről beszéltem: Cégünk a következő titán félgyártmányokat forgalmazza nagykereskedelmi rendszerben, általában németországi raktárról, esetenként gyártásból. Ebben a termékcsoportban a minimális rendelési tétel értéke EUR 1.000,-

Konkrét tapasztalatokra vagyok kíváncsi, aki már valóban tudott is vásárolni valamelyik webshop-ból vagy üzletből.

köszi, Gábor

Gyula65

Sajnálom!
Vedd figyelembe kevés a felhasználok száma, ezért sajnos több honlapot is végig kell nézni. Titán lemez kereskedők, elirányíthatnak a kisebb tételt is, eladók felé!  
De mindenhol lehet maradék, ráadásul nem kommersz anyagról van szó!
Üdv!

TBS-TEAM

Autó motor sportban használatos a nagy teljesítményű kipufogókat szokták titán lemezből készíteni.
Kipufogó gyártóknál érdeklődj. Szerintem hamarabb kapsz ilyen kis darabot.
József

gaben

Köszi, de ennek az esélye még kisebb, mint az előzőeknek. [#vigyor]

Van otthon 2 kisebb lemezem, de azok vékonyak (1mm), szeretnék vastagabb anyagból összehozni valamit.
Ezt is Bandi barátom adta csak úgy, mert volt neki maradék egy projektből, de most ő sem tud forrást.

köszi az ötletet azért [#wave]

dezs

Sziasztok,

Tudtok valakit, aki 2000 oC-on tud fémet olvasztani? Pár gramm anyagról lenne szó.

dezs

Szia,

Én már vettem ebay-ről.
Alibabán is lehet találni, bár ott mindíg van minimális rendelési mennyiség.

Nem titán, de összehasonlításnak jó: 15x15cm x0.15 mm nióbium fólia 364 EUR. Kínából 1 kiló 230 USD.

dezs

Megy valaki mostanában lonewolf-hoz?

Szeretnék tőle egy ponthegesztő trafót venni. Debrecenbe kéne elhozni, vagy a legközelebbi postához...

remrendes