Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

000000000

láttál már gyémánt csiszolást?a csiszolo hengerre a követ ráhelyezik,és a saját,meg egy kis plussz sulyal,terhelik,és néha meg nézik hogy hol tart.a képen láthato cuccal pedig mikron pontosan belehet állitani a szőget,és a méretet.a baloldalt az asztalt,ellehet szögben forditani.

KoLa

Tibor! ez a satu nekem nagyon tetszik mert ötletes, ezek a satupofák amibe furatok vannak nagyon jók , oda teszem a tüskét ahová kell és még a tüskére rá lehet tenni egy idomot ami rááll a befogott kontúrra - nagyon jó ötletet adtál , köszi!
Egyébként az a golyó se semmi - hol lehet ilyet találni?[#wave][#worship]

KoLa

Tibor! hogyan fotózol le egy golyót hogy nem vagy rajta a képen :)))

besirkyjh

Rajta van az  

Mivel hogy felülröl fotozta a feje körben van a golyo tetején .[#nevetes1]

3vv2btrhv

Apám cuccai közül került elö . a satut vettem , egy ékszerészeti szakboltban , ha érdekell a cim megirom .

3vv2btrhv

Minek ide hokusz-pokusz !!!Kemence, meg miegyébb  
http://www.youtube.com/watch?v=Z2NffdSP1EY" TARGET=_fnew>Hadar ékszer

43pbwjg8s

Sziasztok!
Csak igy egyszerűen továbbítanék egy kérdést:

"Talán tud nekem segíteni. Kis olvasztótégelyt kellene készítsek az  
alábbi anyagokból:
grafit
szilikon karbid
földpát
kaolin
kaolin grog (?)

nem tudom hol tudnék iylet vásárolni, van esetleg tippje?
"
Az ollető tudja olvasni a fórumot, igy ha tudtok, kérlek segítsetek neki és ide válaszoljatok.
Ha valaki ugy gondolja, hogy van annyira rendes, hogy fel is venné a kapcsolatot és ugy segítene, magánban meg tudom adni az elérhetőségét.
Előre is köszönöm a nevében is!

000000000

Újpesten a Schweidel utcában lehet kapni olvasztó tégelyeket többféle méretben.

43pbwjg8s

Az illetékes nagyon köszöni a segítségedet!
(Mert van akit úgy hívnak: "Bizalom") :)

43pbwjg8s

Szia Vbodi!
Meg tudnád mondani a cég nevét esetleg?
Kicsit segítene a keresgélésben az úrnak.
Előre is köszönöm!

43pbwjg8s

Megtalálta a céget!
Köszönet az infóért!

3vv2btrhv

http://lh4.ggpht.com/_p3-svDW7P2Q/Sez86Mr3w0I/AAAAAAAAAfI/rtQUeAp8BTg/s640/HandsOn_11-02_06.jpg" border=0>
Hát ez igazán Hobby készülék !!

3vv2btrhv

http://lh6.ggpht.com/_p3-svDW7P2Q/Sez8-KXpuuI/AAAAAAAAAgA/bMxTakk-xPM/s640/HandsOn_1-03_07.jpg" border=0>

sasi

Biztosan nagyon érdekes, amit művelnek, de én csak két karakteres fazont látok a képen, és fogalmam sincs, mi is lehet a hobbyjuk.

3vv2btrhv

Köcsiszolás , és ez lessz befoglalva az ékszerbe