Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Tényleg kihagytam a szappanozást....

Szóval a munka végén szappannal kezet mosok.
[#buck]

mxjj54gxi

Ööö... nem erre gondoltam.
Mikor én nemezeltem, egy szappanos trutyival kellett gyömöszkölni, hogy összeálljon. A végén szitán kiterítve száradt meg.

Csuhás

Közben kaptam egy darabka 5mm filcet, amit duplán összeöltve meg tudom oldani a csapágy kenését. Szóval tudok előrehaladni a hétvégén. Köszönöm a segítő ötleteket!

svejk

A lúg a lényeg.

mxjj54gxi

Ja lehet, mert a lúg oldja a fehérjét, és ez ugye állati szőr eredetileg, azaz talán valahol fehérje. Így összeragasztja az oldott anyag a szálakat.

svejk

Valami ilyesmi lehet a mechanikája. [#eljen]
Őseink is értettek hozzá.

000000000

Milljen színű a filc, nem mindegy!

Esztétika !!!

[#confused]

Csuhás

Tudtok mondani egy boltot észak Pesten ahol van ékszíj választék?

5z7aew5x

LÁNG Autóalkatrész Váci út 156

xg2w6ib9x

Egy hete vágta le az asszony a hajamat, úgy hogy az sem maradt ki...
[#vigyor2]

Csuhás

Köszi! Megkeresem őket, remélem teherautóhoz való méreteket is tartanak.

5z7aew5x

Igen ott van a CarGo Kft. is. Ha megmondod mi kell, vagy mibe kell mire ideérsz kihozatom neked.[#nyes] 30/935-39-29

fpm64xtbb

Csuhás!! Írtam mailt nem tudom meg e kaptad de ide is beírom.Tegnap a gyárban körülnéztem a padláson és találtam FILCET kb 2m 8x8mm-es ha kell akkor ma elhozom csak nem tudom mikor tudom postázni az ünnep miatt.  

Csuhás

Köszönöm! De ahogy beírtam tegnap kaptam egy darabot én is. Szóval miattam ne fáradj, de hozd el, mert a jelek szerint ez kincs. Jól jöhet még pl szennylehúzónak valami gépre.

000000000

Volt olyan E400 -as eszterga amelynek 2000 mm a csúcstávja.