Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Szia isvarga!
Köszönöm szépen! Annyit kérdeznék még, hogy hány wattos a motor a gépeden?

wcsxp0uxa

Na megnéztem.
550 W-os.

vjanos

Jó kis gépnek tűnnek ezek csak némileg drágák 80-100 pénzért... :(

Én azon gondolkodom, hogy építek magamnak egyet.
A kerekek hogy néznek ki ebben? Peremes a szélük? Vagy picit domborítottak? van valami gumi vagy parafa réteg a fémkeréken?

wcsxp0uxa

Normál öntöttvas kerekek ,fél vasúti kerék módjára kialakítva. A nem meghajtott kereket egy kicsit meg kell dönteni, így marad rajta a szalag futás közben.

wcsxp0uxa

De a "peremes szélű kerék" jobban leírja ,csak kapkodtam megint.

vjanos

f7k4ytivb

Ha még nem vetted meg, ezt is érdemes megnézni![#fejvakaras]

KoLa

Ha én 20 évvel hamarább születek' akkoranagy Sztahanovista' lehettem volna hogy csoda!

Nekem az jutott az első munkahelyemen, mikor néhány trükköt bedobtam hogy, én lettem a sztahanovista!ez a 80-s években csak olyan messziről visszacsengő szólam volt azoktól akik továbbra is csak a munkaidejük felét fordították munkára!
Na ezek a munkatársak most bombázzák az önkormányzatot segélyért,stb...
Pedig bármit is akarunk, azt csinálni kell!
Legyen egy célunk a munkahelyünkön,és ha ezt elértük és megfelel a munkánk az elvárásoknak akkor OK!
Nekem mindíg is 2-3 munkahelyem volt egyszerre! mégse vittem semmire!
Sajnos akinek a munkája a hobbija is egyben, az a 22-s csapdája! mert szinte ingyen is működik!

KoLa

Bár most hogy visszaolvasom, azért a cnc esztergám az valami! nem? erre azért büszke vagyok egy kicsit:) még ha rossz léptetős, akkor is!

4um5b65d

Á, egy ilyen CNC esztergát bárki kiráz a kisujjából, de a célszerszámaid qrva jók...
:)

KoLa

A Kisújjából?[#nevetes1]Jó a válasz![#wave][#nyes][#crazya]

4um5b65d

őőőőő, akartam írni, hogy a kisújszállásából...[#nyes]

hostya

KoLa

Na nembaj! mert Te pécsi vagy írhatod így is a Kisújszállást, Pécsett!hogy Kisújszállásott[#nevetes1]