Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

sanyi84

"Ma ezt készítettem a hobbi cnc esztergámmal! " A hobbi cnc-t idézőjelbe tenném. Nagyon profi a gép. Csak jó szerszámmal lehet jót alkotni, a jó gép összerakásához meg óriási tudás kell.

bmejdz9nu

Ilyen szép munkadarabnál egy kép a gépről is jól jönne... hogy teljes legyen a kép :) No meg az alkotóról egy igazolványkép :)

KoLa

És jól szórakozom közben, mivel azt az "óriási tudást" elektronikából, ki kell egészítenem folyamatosan ahogy haladok előre!

KoLa

Tudnám ajánlani a 10617-et, és a tablóképeket a Hunbay-on

Miki2

Mivel az esztergálási CAM programok a pozícionálható főorsót "C" tengelynek nevezik, az volna ideális.

skwby94ub

Én a C1 tengely elnevezést javaslom, mert ahogy ismerlek, hamarosan ledobod a szegnyerget, és ellenorsó (C2) kerül a helyére...Így nem kell majd a programokat átírni...[#law][#wave][#law]

ywathzay

Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Van-e valakinek elfekvő készletben olyan központfúró aminek 6 mm a befogószár átmérője? Ahol én tudok venni ott ilyen nincs, azt mondták nem is lesz, viszont ilyenre lenne szükségem. Netről meg nem szívesen rendelnék, mert kis tételnél csak a postát gazdagítom. Ha lenne valakinek vagy 2-3 db, megvásárolnám.

skwby94ub

Holnap megnézem, mintha valami volna...

Robika37

Üdv az Uraknak !

Érdeklődnék nincs-e valamelyikőtöknek IMPERO késtartóhoz fölös áruba bocsátható betétje (S01 típus kb 96 mm-es)
Robika  

KoLa

Én is erre gondoltam hogy C tengely!
Ezek szerint a marógépen pedig A tengely a forgató!

KoLa

Hogy ellenorsó? " az kérem ki van zárva!mer'én azt nem tudom!" :)))

KoLa

Ehhez nehezen találsz, ha nem tudsz csinálni hozzá betéteket, akkor vevő vagyok arra ami van.

Robika37

[#nyes][#ejnye1]

skwby94ub

Hej, pedig nagyon komfortos...

000000000