Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Eszem ágában sincs ásni. [#wilting] Még a védőcsövet is csak muszájból. [#papakacsint] Jó ez a duplafalú cső, csak kicsit drága és ha jól látom 50 m-es tekercsben adják. Nekem max 25 m kell (2 x 12.5 m) Mennyire elítélendő a fekete kpe vízcső? Ha jól tudom a 63 mm-est az ELMŰ is használja védőcsőként. Nekem a kábelhez elég lenne a 3/4"-os (20x2 mm-es) is.

RJancsi

Eszem ágában sincs ásni. [#wilting] Még a védőcsövet is csak muszájból. [#papakacsint] Jó ez a duplafalú cső, csak kicsit drága és ha jól látom 50 m-es tekercsben adják. Nekem max 25 m kell (2 x 12.5 m) Mennyire elítélendő a fekete kpe vízcső? Ha jól tudom a 63 mm-est az ELMŰ is használja védőcsőként. Nekem a kábelhez elég lenne a 3/4"-os (20x2 mm-es) is.

szf

szf

szf

szf

svejk

A múltkor 30 m 16-os Gewis-es spirálcsőbe kellett húzni UTP kábelt.
Kolléga csak nézett minek nekem vékony spárga és főleg miért kötök a végére egy habszivacs darabot.

svejk

A múltkor 30 m 16-os Gewis-es spirálcsőbe kellett húzni UTP kábelt.
Kolléga csak nézett minek nekem vékony spárga és főleg miért kötök a végére egy habszivacs darabot.

svejk

svejk

szf

Komoly. Egyik munkához a "Megrendelő" adta. Gyorsan lehetett haladni. 3*1,5 Mt volt benne.

szf

Komoly. Egyik munkához a "Megrendelő" adta. Gyorsan lehetett haladni. 3*1,5 Mt volt benne.

PSoft

Persze!

Van acélszállal, és van damil szerű műanyagszállal is.
Tekercsben, ki van kötve a cső szájára.
(van, aki nyomtat is belőle)[#vigyor2]
Arra ügyelj, ha kiteríted a csövet, érdekes módon rövid szokott lenni a szál.[#nemtudom]
Szerintem, már tekercsben rögzítve lövik át rajta.

PSoft

Persze!

Van acélszállal, és van damil szerű műanyagszállal is.
Tekercsben, ki van kötve a cső szájára.
(van, aki nyomtat is belőle)[#vigyor2]
Arra ügyelj, ha kiteríted a csövet, érdekes módon rövid szokott lenni a szál.[#nemtudom]
Szerintem, már tekercsben rögzítve lövik át rajta.

PSoft