Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha tényleg lesz ebből gazdasági fellendülés akkor az se érdekel ha maga az ördög lesz a kormány élén.
Csak inkább van ennek hír értéke mint a valósághoz köze.  
Az a gond ha nincs hír akkor csinálnak.

s7manbs8

Ha lenne valami értelmes ötlete egyáltalán, annak semmi köze nem lesz a találgatásokhoz, ugyanis ember félszavakból is kitalálja és más megcsinálná hamarabb mire észbe kapna a kinai net figyelő szolgálat lenyúlná. :)

s7manbs8

Gyuri meg a többiek már rég feltalálták a ingyen energiát ... :)

000000000

000000000

Mivel nem akartam, akarok különösebben politizálni, ezért nem nagyon lehetett különösebben ehhez a hírhez mit hozzá fűzni.
Annyira titokzatoskodik hogy csak a politika hangzat hallatszik ki és a találmány meg a hátérbe szorul.  
Aztán nehogy az a bizonyos kék madár egy nagy kacsa legyen.  

000000000

De, mint láthatod, nem egyedül szóltam hozzá!
De mint tudjuk, kettős mérce.

svejk

Hát, az interneten és a médiában sok baromságot lehet olvasni...
Eleve hogy lehet olyan dologról beszélni írni, ami nincs, titkos, stb...

Sajnos a gyerekeken és a koruknál fogva becsapható idősökön kívül nagyon sok ember van aki bedől ilyeneknek.

Én pedig annyira buta vagyok, hogy nem is értem mit akarsz ebből a linkből kihozni. :((

Rabb Ferenc

Én ebből a linkből kihozni? Semmit! Csak annyit kérdeztem, ehhez mit szóltok?  

Hívők és csodavárók voltak, vannak, lesznek. De az utóbbi évtizedekben sokmindenről kiderült, hogy nem csoda, vagy hit kérdése. Hanem vagy hazugság, vagy egy eddig nem ismert fizikai jelenség új megközelítése és alkalmazása.  

Erről nincsenek ismereteim, ezért véleményem sincs róla. Ezért tettem fel a kérdést.

s7manbs8

Én nemrég néztem Egely videókat, ott kimondják, kész van, működik, nemsoká Kánaán lesz. :) Csak még egy kis pénz kéne hozzá.

000000000

Jönnek az arabok és megveszik a találmány és minden jogát, aztán titkosítják 1000 évre a terveket.  
Esetleg nem akarja eladni az ember akkor meg eltűnik a találmánnyal együtt.  

000000000

"Széles februárban saját Facebook-oldalán arról írt, hogy van egy álma, és ha az bejön, „akkor "...

Ez tényleg halál komoly. [#taps]

A szomszédom is komoly ember.
Úgy vélte, hogy megálmodta a nyertes lottószámokat. Az utolsó fillérjén is lottót vett.
És aztán bizakodott.
Ha bejön...
Egészen addig semmi baja nem volt, míg meg nem történt a lottósorsolás.
Az álommal utána se voltak bajok.
Egyszerűen rossz számokat húztak.
Tehet róla a szomszédom?
Ugye, hogy nem?

svejk

akkor jó, azt hittem valami csalafintaság lesz.  [#eljen]

000000000

Soha nem az álommal van a baj.
Hanem a valósággal. [#nevetes1]