Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

PSoft

Idézetet írta: OlyFlyer Dátum 2026 július 22, 14:58Sziasztok! Régen voltam itt, mert nagyon el voltam foglalva az elmúlt hónapokba, de gondoltam ma megosztok egy videót és egy mechanikai ötletet.

Ügyesen megoldottad...  eljen.gif
Tizen éve én is csináltam egy hasonló "darabolós asztalt", adott feladatra.
Két-három délután, a  műhely körül "fellelhető" cuccokból pakoltam/raktam össze, tökéletes volt az adott feladatra. (meg a későbbiekben másra is)  :)
Ha érdekel, itt láthatsz róla pár fotót...

Csak kíváncsiság...
Miért pont a 3mm-es acéllemezre esett a választásod?

OlyFlyer

Idézetet írta: PSoft Dátum Ma - 16:35Ügyesen megoldottad...  eljen.gif
Tizen éve én is csináltam egy hasonló "darabolós asztalt", adott feladatra.
Két-három délután, a  műhely körül "fellelhető" cuccokból pakoltam/raktam össze, tökéletes volt az adott feladatra. (meg a későbbiekben másra is)  :)
Ha érdekel, itt láthatsz róla pár fotót...

Csak kíváncsiság...
Miért pont a 3mm-es acéllemezre esett a választásod?
A tied sokkal komolyabb mint amit én csináltam...  [#taps]

Én az első épített CNC-nek részeiből csináltam, azért lett ilyen kicsi, de pont elég volt erre. Nagyon gyorsan raktam össze, 1-2 óra munka volt. De úgy is néz ki. Szépségversenyt nem fog nyerni, de működik ma is, néha használom.

Azért választottam 3mm-es lemezeket mert stabilnak akartam legyen. Arra gondoltam hogy az a sok föld 15cm magason ki fogja nyomni. Megérte több munkát, mert ma is jól áll és a hideg telet, meleg nyarat, sok nyomást bírja jól ma is.