Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

egy tisztes álampolgár.....[#finom]
bolti ártol barátibb....
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=corel&c=0" TARGET=_fnew>corel.....

000000000

itt elöfordul a 2500mm mozgásterü gép is faipari gépeknél hobby kategoriába is...
a neked meg felelö célra kell a gépet méretezned
az az célmunka dönti el mire is akarod használni!

keri

Hát mindenfélére [#hehe]

keri

Jobban jársz ha elmész a talira, néha lehet kapni jó gépeket jó áron.

000000000

igy van sokszor a virusirto egy manipulát exe vagy dll álományba az az fájl fejlécébe tartozo sring álománynál ha eltérést érzékel pl egy fájl titkositás (VProtector...ASProtect...Armadillo...stb) miat akor már virusnak érzékeli hol ot nincs bene semi kártevö funkcio sem...

sasi

wcsxp0uxa

Szia!
Nekem BF 16-om van.
E kettő között vacilláltam (sieg x2) amikor oda jutottam ,hogy választani kell.  A motorteljesítménnyel szerintem nem lesz
gondod.Az acélt (építőipari) 12-es ujjmaróval 1mm
fogás körül viszi(szerszám kopásától függően).
Nagyobbal is próbálkoztam ,de picit kopott szerszámélek esetén már táncol a z oszlop .
Szinte minden alkalommal kevésnek találom x elmozdulását.

keri

Akkor amit vbodi csinált a redbullal a T horony marást nem is tudja egy BF16-os?

000000000

Sziasztok,

6 kivezetéses unipoláris léptetőmotort bipoláris vezérlőről működtetek. Azt szeretném elérni hogy alacsony fordulaton nagyobb nyomatéka legyen a motornak. Hogy kössem be a motorokat? ezenkívül a Mach 3-ban lehet ezzel kapcsolatban manipulálni valamit?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Gábor

PSoft

Meg akartam nyitni a vaterás linkedet.
Nem jön össze,betöltése közben kilép az explrer.

Tizenötször próbálva,tizenötször kilép.

Miért csinálja ezt?[#nemtudom][#nemtudom]

wcsxp0uxa

T-hornyot még nem próbáltam (nagyon nagyon nagy hátrány az mk2-es kúp) csak 45 fokos fecske farkat. Ebből a 16-ost úgy csináltam ,hogy előmartam 12-es ujjmaróval megfelelő mélységben.
A 25-öst már meg sem mertem próbálni telibe.
T-ből szerintem a 16-os menne , ezzel a két lépcsős módszerrel.

Rabb Ferenc

Most a négy tekercs közül csak kettőt tudsz használni. Ha hozzáférsz a közösített ponthoz, akkor kösd át bipolárisra, és sokat fog javulni. Párhuzamosra kösd a tekercseket.  

http://www.hobbycnc.hu/CNC/Motor/Uj/Motorok.htm" TARGET=_fnew>Az oldal alján találsz infót

Milyen a motorod?

000000000

Mert az IE az kupac ******* ****** ***** * * * *** *** **. Nem való semmire :)

Használj te is értelmes böngészőt:
http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/" TARGET=_fnew>Firefox

sasi

Nálam hibátlanul betölti az IE.

000000000

vatera oldalán van valami szugyok amin gondolkozik az expoler és a modzila az oldal meg nyitáskor netudom mi a franc lehet a sok reklám ablak lehivása ami flhas jelegü zürös az egész webfelülete a vaterának!