Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

PSoft

Nincs 5 osztásonként hosszú vonal....,
Viszont ez csak egy réteg,nem pakoltam egymásra kettőt-hármat.:))

4um5b65d

Köszi, de sajnos nem működik a program. Hiányol belőle egy "dll" file-t.  
Szerintem azt installáláskor a gépedre tette.

4um5b65d

Azéééé írtam, hogy idáig én is eljutottam.
A beállításoknál valamelyik lófüttyöt nem engedi 50-es értéknél nagyobbra állítani, ezért nem fog menni egyetlen rétegben a kívánt rajzolat.

hostya

Sajnálom...

Próbaképpen lefuttattam egy szüz gépen, (csak az XP van rajta) a mappámból letöltött fájlt, és nekem megy...

PSoft

Le akartam tölteni,de azt írja az Avira,hogy...

"Is the TR/Dropper.Gen Trojan"

Most akko mi is van???

4um5b65d

Akkor lehet, hogy a Windows-omból hiányzik egy file...
Amúgy Zippeld össze az exe-t mert megint rájön a vírus, Varsa meg kikel magából....

hostya

OK.  
Már töröltem is ...

4um5b65d

Nem kellett volna törölni, csak összecsomagolni hogy ne legyen közvetlenül futtatható file.
Bár most, hogy Psoft-nál gubancot jelzett nem tudom, hogy mi van ilyenkor.

hostya

Kb. 1 órája tettem fel, akkor még nem volt 'fertőzött', (legalábbis nekem nem jelzett a viruskergető) de már töröltem.

hostya

Persze tudom, de ha mégis férges, akkor mindegy hogy .exe vagy .zip
Sajnálom, én csak segíteni akartam...  bocs.

sasi

A Corel-be könnyen el lehet készíteni, az alábbi skála is abban készült.
http://sasovits.hu/cnc/vegyes/Sz-10.jpg" border=0>

4um5b65d

Ha már eleve vírusos akkor tök mindegy, akkor már terjed, csak ha most tiszta akkor az exe-t fogja megtámadni egy esetleges későbbi vírus, a zip-et nem.
HTML file-okkal is ugyanez a helyzet.
A segítséggel semmi gond nincs, nagyon köszönöm mégegyszer. :)

4um5b65d

Köszönöm, csak Corel-em nincs, de nem is lesz.
Igyekszem jogtisztán tartani a gépemet, úgyhogy vagy freeware, vagy szoftvervásárlás. A Corel-t meg nem venném meg az tuti.
Biztos van ehhez is valami ingyenes program, majd megtalálom egyszer, annyira még nem sürgős.

000000000

Sziasztok!Lehet,hogy eladom a gépemet,de szeretnék helyette egy masszívabbat építeni vagy venni,nekem a sieg x2-s(sieg.hu) gép tetszik,szerintetek egy nagyobb motorral lehetne vele acélt marni?A szánok elmozdulása viszont kicsinek tűnnek:keresztbe 10cm,hosszirányban 22cm,de őszintén megvallva nagyobb dolgokat ti szoktatok csinálni a gépeiteken?

keri

Nem kell mindent elhinni a víruskeresőnek.
Az okosítot programok töréseire rendszeresen bejelez, de valójában nem vírus, csak egy olyan program ami egy másik programban belepiszkál.

Az ingyenes keresők meg pláne érzékenyek minden rosszra, a fizetősök nem szoktak ilyenekre jelezni.