Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Volt olyan csőhegesztő gép amit legalább hatszor építettem át mert olcsójános volt a megrendelő.
Utoljára szabad kezet kaptam és úgy lett összerakva a vezérlés ahogy az elején is kellet volna.
Azóta is teszi a dolgát hiba nélkül.
Na azt már tényleg untam, de meg lett csinálna akkor is.  
Mondtam az elején ha AVI-val lesz hegesztve akkor csak ipari cuccokat lehet betenni mert azok érzéketlenek a zavarokra.
Miután a low budget dolgok sorra feladták rájött emberünk, hogy van némi igazság alapja annak amit mondtam.
És erre aztán igaz az a mondás, olcsó húsnak híg a leve.
Majdnem duplájába fájt a sok olcsó xar mintha egyből a javasolttal kezdünk.
A sok munkaórát nem is számolva !

jgg8y2a4g

hazugság hazugság hátán. Kicsit unalmas már, de mások számára is ahogy elnézem. Van egy film, az a címe hogy "Ismeretlen férfi". Dr. Martin Harrist úgy beleéli magát a szerepébe, hogy maga is elhiszi amiket mond és amiket csinál.  
De az is lehet hogy én vagyok annyira kiváltságos, hogy rosszsz a fejemre. Már pént is felajánlottam, hogy csinálj nekem dolgokat , hogy esetleg egy kicsit kihúzzalak a rosszból, de az sem ment....

jgg8y2a4g

000000000

Arra nem gondoltál, hogy veled van a baj és azért hagy ott mindenki a xarban ?  
Nem ártana némi önértékelést tartani.

jgg8y2a4g

Hát nem, mindenki nem, csak te :-). Nekem vannak barátaim, ellentétben veled. A régi társaságból én tartom a kapcsolatot mindenkivel , veled a legritkábban, mert te csak akkor jelentkezel, ha neked kell valami.  PL. legutóbb is. Utánna egy héttel nekem kellett akkor már kereshettelek..  érdekes, egy barátom segített. Itt Vácon mindenki szánalmasnak tart vedd már észre.

6nxdinzyn

Szeretném kikérni a véleményeteket. Az ismerősöm a fiának (5 éves) akkumulátoros kiskocsit akar csinálni.De nem tudja és én se ,hogy milyen motort érdemes bele tenni (persze azt tudjuk,hogy  12V vagy 24V egyenáram ) De mégis milyet ? Akinek van tapasztalata kérem ossza meg.

robokacsa

nekem lenne elektromos rollerem, csak akksi hibás, csak a távolság elég nagy kettőnk között.

000000000

A "gyári" megoldásban nem nagyobb a motor mint ezekben a gagyi csavarbehajtókban.
Megfelelő áttétellel és az eredeti PWM-es szabályzóját felhasználva egy ilyen kipurcant behajtóból meg is lehet csinálni.  
Kis 12 volt 7Ah-zselés akkuval elég sokáig működik.  

000000000

20 centi átmérőjű keréknél 192RPM-nél fog haladni 7.2km/h a gép.
Ezek az akkus behajtók 550-1000RPM-el forognak, tehát ha az eredeti áttételt még tovább kell csökkenteni.
Normál séta átlagsebessége 5km/h, tehát ha nem akarnak rohangálni utána, akkor így kell beállítani a sebességet :)

000000000

Nekem van egy eladó 3 kerekű.
Szinte sosem volt használva...
Házi készítésű,5-6 km/óra sebességű.
Bika erős vázas,előre hátra fokozatmentes .

6nxdinzyn

Nagyon köszönöm a válaszokat. tolmácsolni fogom.

vjanos

Ez engem is érdekel, ha a kollegának nem kell.
Küldhetnél pár képet, kb méretet, árat, két gyerekesre átalakítható-e...

6nxdinzyn

000000000

Holnap tudok képet,mert nincs róla...
Ez inkább egy személyes,de kis kompromisszummal  
elfér rajta két lurkó is!
12V-os.Sajnálom szétbontani:(Saját munkát rombolni kellemetlen)

szf

Engem érdekel,ha vjanos nem kéri.