Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ebbe nem érdemes belemenni! Mindenesetre ha csak annyi hogy nem Kiril és metod találta fel a betűt (a két nagy szlovákiai) az már valami.
Egyebként német-magyarok simán olvassák nálam... :) mrglapett: cserkészet.

000000000

Tisztel fórum tagok! Segítséget szeretnék kérni. Hol tudok vásárolni gravírozható lapokat névtábla készítéshez, aminek fekete a belsőrésze? Réz, vagy ezüst színbe.Köszönöm a segítséget.

svejk

000000000

Köszönöm a segítséget! :)

rmkeh8a83

Sziasztok szeretném a véleményeteket kérni hogy milyen leválasztó kártyát válasszak egy 3tengelyes Yaskawa szervó szetthez Pl: /smoothStepper -UC300/ezek példák ha van valakinek ötlete kérem össza meg velem velünk köszönöm

rmkeh8a83

Bocsánat Mach3-ma szeretném vezérelni

000000000

Az UC300 nem leválasztó kártya hanem mozgásvezérlő.
Az AC szervó meghajtókban már benne van a galvanikus leválasztás.
Tehát pontosabban fogalmazd meg a kérdést, illetve, hogy még mit szeretnél vezérelni.  

rmkeh8a83

Szia teljesen igazad van butaságot írtam átfogalmazom

000000000

Mellesleg az UC300-as is teljesen megfelel a célnak.
Mindössze a megfelelő kimeneteket kell összedrótozni a vezérlőkkel.
Ez mellet a végállás kapcsolókat és az egyéb perifériákat is rá lehet kötni.
0-10 voltos ki és bemenetekre meg köthetők frekvenciaváltók és egyéb beviteli eszközök (potméter) amivel például az előtolásba lehet beavatkozni a program módosítása nélkül.
A lehetőségek szinte korlátlanok.  

rmkeh8a83

Akkor kezdeném elölről van  3db Yaskawa motor+vezérlő szettem ezeket szeretném mozgásra bírni mach 3-mal úgy hogy végállásokat kötnék rá és van még egy DC szervóm a mi a szerszámváltót mozgatná +plc vezérlés ez hogyan tudom kivitelezni egyáltalán ez megoldható?

rmkeh8a83

Köszönöm a válaszod tudnál nekem segíteni a bekötésben megkereshetlek a témával kapcsolatosan magánban?

000000000

Keress nyugodtan, amiben tudok segítek.  

jgg8y2a4g

Mi lett ezt a nagy segítökézség?

rmkeh8a83

Köszönöm szépen foglak keresni rendes tőled.

jgg8y2a4g

Vigyázz vele, mert elöfordulhat, hogy félúton megunja....