Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

ME250-en az Y tengelyt nem tudod kiváltani golyós orsóra csak az X tengelyt.
Ezért a hidat mozgattuk oldalról egy golyós orsóval aminek az elejére lett rátéve egy főorsó, így ez lett a Y tengely.
A Z tengelyre pedig kellet építeni egy 1:15 vagy 1:20-as áttéttelt, hogy egy 250 wattos szervómotor meg tudja mozdítani.
Mellesleg minden más tengelyen 250 wattos sanyo denki szervómotorok lettek szerelve 1:3 áttétellel.  

ANTAL GÁBOR

Csak holnap tudok mert a műhelyemben van ..

000000000

000000000

Légszíves használd a Válasz szövegre rányomva akinek válaszolsz, mert most nem tudni kinek hova hány méter !  

000000000

rmkeh8a83

Köszönöm! A léptető motor szerinted nem megfelelő erre a célra?

rmkeh8a83

És ha van szervóm ami 1.3Nm-es az élég lehet áttétellel hajtásnak?Bocsánat hogy butaságokat kérdezek csak azért jobban átlátjátok átlátod  ezeket a dolgokat.

000000000

Az 1.3Nm-es szervómotor az körülbelül ennek a 250-300 wattos kategóriának fele meg. (2500 RPM)
Ez csúcsban annyit tesz, hogy belever a közel 9-10Nm-es nyomatékba is.
Amúgy Bagyánszki Zsolt-ot keressed mert neki lett átalakítva egy ilyen gép.

rmkeh8a83

Rendben köszönöm a segítségedet rendes volt tőled.

000000000

Az állórész hossza a képen látható az átmérő meg mindegyiknél szinte ugyanaz.
Ha kell akkora hétvégén itthon leszek eljössz érte és mindenki boldog lesz.
Én egy kacattal könnyebb leszek te meg összerakhatod a gépet.  

http://cnctar.hobbycnc.hu/P%e1l/iz%e9/komp.JPG" border=0>

KoLa

Segítsen már valaki! van egy EEEPC XP-vel, behoztam ide az erős wifi térbe.  
Eddig Tmobil-net volt rajta, azzal használom bárhol...Érdekes módon rákapcsolódott jelszó nélkül a wifire, és azt írja  csatlakozva jelerősség kiváló! de nincs internet még újraindítás után sem!  
Mit kell itt beállítani?
Az imént visszadugtam a kütyüt és egyből működik a net, így tudtam ezt a kérést feltenni!

000000000

Némi tudat zavar áll fenn úgy értem.
A Trémobil nem WiFi hanem GSM illete EDGE GPRS vagy EGPRS kapcsolat.
XP kezeli a WiFi-t akkor a WPA-WPA2 titkosítást nem támogatja és az így beállított routere nem csatlakozik, miközben azt írja csatlakozva.  
De az is lehet, hogy fix IP cím lett beírva a csatolónak és ezért nincs net mert kiesik a DHCP tartományból.        

KoLa

Pár hete még tudta azt hogy rácsatlakozzunk jelszóval! de akkor kérte is !
Most esett le hogy új kütyü van, 4g, és újra kellett telepíteni az Internet Manager-t is hozzá!
Lehet ez a baj?

Szirtimorc

Próbál meg valahogy teljesen kiiktatni az Internet Managert. Valamiért szerintem még mindig annál keresi a webet. Stick se legyen bedugva.

Szirtimorc

Xp sp2 vagy sp3 óta támogatja a wpa2-t. Ha IP cím gond van, nem kapcsolódna.