Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  
;
;Erröl a feszitésröl beszélt a Keri is , mint beföttes gumi .Ennyit jelent ha megfelelö az elöfeszitése a csapágynak ( itt a gömbcsuklo a csapágy ) .
;[#eljen]
;

000000000

Boroszilikát üveglapot vagy szénszálas lapot honnan érdemes beszerezni a fűtött asztalra?
;
;Szénszálást találtam ezt, de nem tudom, hogy milyen gyártmány és ilyenformán, hogy milyen a hővezető képessége:
;
;http://www.ebay.com/itm/200-250-3-0mm-Carbon-Fiber-plate-panel-sheet-3K-plain-weave-/321326088201?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item4ad0870009
;
;Ez vajon jó lehet?

smalla

Ha véletlenül találsz, oszdd meg velem is :)

keri

Sértegethetsz, de gondold át.
;Mitől kottyanás mentesebb egy mágneses előfeszítésű gömbcsukló, mint egy rugós előfeszítésű?
;És mitől kottyanna egy szabvány, jó minőségű gömbcsukló, amit rugalmasan gyárilag előfeszítettek?

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Gumit értettem félre , elnézést .

3vv2btrhv

000000000

;Köszi!
;
;Te miket találsz! Érdekes valóban.  
;
;

000000000

;
;Ti mivel szerkesztitek a 3D fájlokat?
;Valami viszonylag egyszerűt tudtok ajánlani, amit nem kell megvenni?
;XP alá kellene.
;
;
;

000000000

OpenSCAD &"programozók CADje&" - én ezt használom
;FreeCAD, Blender
;
;Mind ingyenes, nyílt forrású.

000000000

;Köszi!
;Tudsz vírusmentes hozzájutást is mondani?
;
;
;

000000000

;Kösz! Közben az elsőt meg is találtam.  
;Ezek közt van esetleg magyarul is tudó?
;
;

000000000

OpenSCAD angol, FreeCAD tud magyarul, Blendert nem használtam sosem.

000000000

;Remélhetőleg, ezek az információk, másoknak is hasznosak lehetnek.  
;
;Na, megyek telepíteni.  
;
;