Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Nemes János

Indította gaben, 2025 február 26, 08:04

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

Arra a 6db anyára gondolsz, mint távtartó? :D Szerintem menetesszár, vagy csavar lett felhasználva :) Van pár darab ilyen távtartóm, Itt lehet kapni kisboltban is. Még műanyag is van.

Nagyon jól néz ki, igényes munka!

000000000

hosszu anya sajnos meneteszár toldokén ismert inkább csak M6 kisebb nem nagyon látam még 1000db rendelési esély alat sehol sem ami érdekelne M3..M4 10..15..20mm hosszban!
ép az ilyen szereléseknél vagyok mindig gondba ezek hiánya miat hosszu csavaral nem nagyon jo megoldani az ilyet sok vele a tökölés!

me3ua0a6

http://www.hestore.hu/termek_10027567.html" TARGET=_fnew>Ilyesmire gondolunk mindketten. Kedden megnézem boltban mennyibe kerül. Darabra tudok venni! Munkahelyről hazafelé útbaesik :)

000000000

igen ilyet!
ár érdekelne mindenféleképen ha tényleg utba esik neked..........
köszi a sziveségedet![#vigyor2]

me3ua0a6

Szívesen! Ahogy elnézem a Nemes-bá't is érdekelheti :D

may47wb

Már nem emlékszem honnan van :), de 20db-ot tudok küldeni ha kell. M3 17mm.

motion

Vagy 20db-ot én is felajánlhatok, akit érdekel...van rövidebb-hosszabb (most nem tudom a pontos méretét). Van műanyag is, de az pattintós, nem menetes...(olyanok, mint amit Sir linkelt)

s5f8tmfv3

Nagyon  jól néz ki!  
Ezt az elrendezést így tervezted beszerelni?:
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/Vez%e9rl%f5/SLA7062%20%daJ/100_7327_resize.JPG" border=0>
Nem tartasz attól hogy a trafó alulról fűti a táppanelt?

may47wb

Nem. Már egy évet használom, vagyis eddig is ezt a trafót használtam. Nem melegszik éppenhogy csak langyos szokott lenni.

000000000

Klassz lesz, megadod a módját![#eljen]

may47wb

Köszi! Láttam az acélmintáidat meg az öntvényeket, szuperek lettek!

Sanyi Bá

Nem lesz hosszú életű a 0.7mmm-es maró, én a
2mm-es egy élű marót ajánlom legaláb 20ezres
fordulattal és F600-as előtolással és alkonek b
etanol oldattal hűteni,utána 0.7mm-s maroval esetleg a kontúron 0.05mm-es fogással végig menni.

may47wb

Köszönöm! 2mm-es kétélűm van itthon, akkor azzal csinálom. Ha nem lesz elég sarkos akkor kireszelem.

s7manbs8

Sarkot meg 4-5 tengelyessel lehet csinálni gravírtűvel nem ?

may47wb

:) Biztos meglehetne, de ha nem lesz elég sarkos a kivágás akkor majd megreszelem kicsit.
Persze nem csináltam még.