Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Boldog szülinapot, csak nehogy túlvállald magad, ha viszkizel ne fórumozz nehogy galiba legyen.[#vigyor3]

2rjw3gfi5

Köszönöm, csendes őrült vagyok, nem okozok gall libát :)

Kelepeisz Lajos

Szép estét, valakinek van valami tapasztalata a képen látható szivattyúval, ezek mire képesek, saját magától fel tudja venni a vizet, vagy a végét víz alá kell tenni, mekkora nyomást tudhat, át tudja nyomni a vizet 4m 6-os szilikoncsövön?
 http://kepfeltoltes.hu/160627/PORSZV003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

nv5firipz

Szia! Én használtam ha jól emlékszem a 48W-os verzióját. Az 4m 4/2mm-es rézcsövön átnyomta a diszkós füstolajat. Egy 2L-es kannából fel tudta szívni a folyadékot merítés nélkül. Profi kávégépekben is ezt használják. Itt egy táblázat ahol a típushoz tartozó nyomást megadják:
http://www.elny.cz/cerpadlo-ulka-ep77-28w-do-kavovaru-kavovar/d-77997/" TARGET=_fnew>Link

Kelepeisz Lajos

Hálás köszönet, akkor úgy néz ki beválik.

Kelepeisz Lajos

Vajon ha órákig üzemel azt is bírja, nem melegszik?

Révész Richárd

Sajnos nem bírja a folyamatos üzemet.
10 perc után tojást lehet sütni rajta, legalább is nekem ez a tapasztalatom.

PSoft

Én úgy látom, hogy az "ED 100%" állandó üzemre utal.
Más típusoknál az "ON/OFF(min)" érték általában, 2/1 1/1 1/1,5.  
A kérdéses típusnál az "ON/OFF(min)" érték 100%.

nv5firipz

Ilyen tapasztalatom sajnos nincs, csak szakaszosan használtam.

zozo

2 századon belül??? - Ha rátenyerelsz, lesz az rosszabb is[#wink]

PSoft

" Ha rátenyerelsz, lesz az rosszabb is"

De hiszen Lajos, nem is akar rátenyerelni!
A lézersugár meg, nem fogja megnyomni az asztalt, még ha ütközik, akkor se!:)
Max. törik a...sugár!:))

zozo

Jah, hogy lézer gravírozó, hát azon tényleg nem sok igénybevétel lesz :)

Ha gravírozás, nekem a mechanikus ugrik be rögtön. Talán a 30 éves fertőzöttség miatt :)
Amikor savállóba kellett hirtelen egy központfúróval írni (az volt kéznél csak nagy átmérőben), hát az elég randa műsort rendezett a mechanikával.

Kelepeisz Lajos

Akkor majd ilyent keresek, van idehaza egy tippem hogy hol találok, ha mégsem akkor rákérdezek az adok-veszekben.[#smile]

Kelepeisz Lajos

Szia Béla!
Tegnapi emailt megkaptad?