Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

s2ptiv3t

Az Adobe-ben mikor mentem a szerkesztett képet, akkor milyen formátumba mentsem?http://kepfeltoltes.hu/150630/Screenshot_2015-06-30_21.14.44_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

t5jvxzhgc

Ha a G-Ray lesz a kódgeneráló progi,akkor...
24bites BMP legyen a mentett kép.

s2ptiv3t

De nem találom hogy hol kell így elmenteni?

s2ptiv3t

Az a baj hogy a mentés másképpen-ben nincs olyan amit írtál.

t5jvxzhgc

Gördítsd le a mentés ablakban a formátum listát.
Ott kell lennie a .bmp-nek is.

s2ptiv3t

t5jvxzhgc

Ott van a .bmp
Katt rá,és utána  kérdezni fogja a mentéshez a bit felbontást is.

t5jvxzhgc

Az enyém már kicsit "öregecske" 8.0.0

s2ptiv3t

Ez volt a gond, én a 7.0 tettem fel, abba nem volt, de raktam fel másikat, most már van.

s2ptiv3t

Szia Béla!
Nem tudnál átküldeni egy adag file-t, amiből én is tudok kivágni majd összeállítani fa autót, meg ilyen kis érdekességeket?
Köszönöm[#wave]

t5jvxzhgc

Tudok,tudok...

Csak kis türelmet kérek.
(szanaszét vannak,össze kéne vadásznom őket)

s2ptiv3t

vyvk7xm7

Annyira jól megcsináltad, valami mégis gyanús volt rajta, de nem tudtam, hogy mi.
Ügyelet miatt javarészt alfa és théta szakaszban töltöttem az éjszakát, (kimarad a mélyalvás) és megláttam a taót. (továbbvezető utat)
A lézerdiódán lévő hűtőbordára szerelt ventilátor is levegőt fúj, meg a füstöt az optikától távol tartó kicsi kompresszor is. Valamelyik megspórolható.
Ha a fúvókanózi mechanikai rögzítését az optikaházra nem a hőszigetelő tömítőgyűrűk végeznék, hanem fémes kapcsolat, akkor az optikaházon keresztül a fúvóka és a benne expandált levegő hőelvonása hűthetné a lézerdiódát.
Akkor elmarad a lézerdiódához képest otromba méretű hűtőborda és rajta a ventilátor, az összes nyűgével együtt.
Vaúúúú… [#vigyor2]

3ztiz2p39

Nem hogy inkább a Kék szalagot kergetnéd az ügyeletesség helyett. :)

Az ötleted jó, már csak egy tudós fórumtársnak fel kellene írnia a hőegyenletet, hogy biztos elég lenne-e az így megvalósított hűtés.

Egyébként mekkora a veszteségi teljesítmény egy ilyen 2 W-os diódán?

vyvk7xm7

Gondolom az adatlapból, hogy 6V munkafeszültség 1,5A munkaáram mellett 9W felvett teljesítmény analóg szabályozással 100% kitöltés.
Túlhajtva több.
A 2W fényt leszámítva ez nagyjából mind hő vesztesség lehet, vagyis rátartással max. 10W disszipációra számítanék.
Csak hát 30C fok üzemi hőmérsékletet kéne tartani, majdnem ugyan annyi (vagy esetenként több) környezeti hőmérséklet mellett.
Képes rá, a mostani hűtőbordás-ventilátoros konstrukció?