Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

s2ptiv3t

Bocsi rossz képet csatoltam, majd most.
http://kepfeltoltes.hu/150412/1315204592resized_image__4__www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

t5jvxzhgc

Ha ezt így folytatod...

Kenterbe vered az összes kínai lézergépet!
Mehet rá az a 40W-os CO-cső a dióda helyett!
[#eljen][#wave]
Remélem,Tibor is megnézi a videódat.:))

s2ptiv3t

000000000

Ennél a videós tesztnél mekkora volt a két végpont közötti "rángatási" távolság?

2dbfy8y

Válaszolok Lajos helyett.  [#nevetes1]
50mm volt a távolság, és gyorsjárattal ment.

s2ptiv3t

s2ptiv3t

Valaki lenn kedves és megmérne nekem hogy egy 40w-os CO lézer vizes csonkjára mekkora tömlővel kell csatlakozni, és hogy mekkora lyuk van a vizes csonkon?
Köszönöm

000000000

Nem olyan vicces ám ez ....:)
Ettól féltem, én is ilyesmi távolságnak saccoltam ránézésre.
Így viszont nagy a baj!!!!
Ugyanis a játékos Mach csicsavilága alaposan kiszúrt Lajos veled meg Pablóval is, és az egész teszted valóság adatai sehol sincsenek a szép képernyődön szereplőhöz.
Lézerhez eleve komolytalan a lineáris sebességrámpás gyorsulás (erről beszéltem volna volna a Robsy topikban is másfél hónapja....), egységugrás is kellene, de ugye ezt meg a Mach nem tudja.
A lényeg a lényeg, videón a csúcs sebességed messze elmarad a néphülyítő csodálatos virtuális ablakod adatától (135960 mm/min), hiszen fel se tud gyorsulni ezen a távolságon a hiányos képességei miatt, és így csak ~77000 mm/min a valós érték.
Így ez a videó semmilyen lépésvesztési tesztre nem jó, hiszen nem érted el a csúcssebességet.
De játéknak jó volt.:)

2vkx6unz

Azért ezzel a tesztel is lehetne feszegetni a határokat csak a meredekségét kellene a rámpának növelni. Ha mondjuk 0.01 mp alatt éri el a csúcssebességet akkor már egész más lenne a látvány :)
Vagy mondkuk a Velocity meg az Accelration mezők érétkét felcserélve még látványosabb lenne.

4ybj8h3c8

Ez nem semmi. Elég szépen pödör. Ha küzdesz vele, állítgatod a csicsamicsát, akár másfélszer ennyi sebességet is elérhetsz vele. Az lesz az igazi, hiszen ha jó erős lézert teszel rá, akkor talán majd maximum ennek a sebességnek a tizedével is meg lehet majd hajtani, hogy vágjon is, ne csak fölötte száguldozzon.

s2ptiv3t

Köszönöm az észrevételeket, de én úgy gondolom egy 40w-os CO lézerhez ez a sebesség bőven elég, sőt, ti nem így gondoljátok?[#nemtudom]

t5jvxzhgc

Az előbb néztem újra,(többször)egy korábban már linkelt videót.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Tibor45/Robsy-tangential-cutter/Robsy-CNC-Dot-laser.mpg" TARGET=_fnew>A "száguldó led" videóját.

Hát Lajos!...
Dőlj hátra a karosszékedben,tedd föl a lábaid X alakban az asztal sarkára,told föl a szemüveged a homlokodra,hunyd be a szemed,aztán...

Gyorsan kezdjél el felejteni!!!:)

s2ptiv3t

Rendben.[#wink]
Esetleg tudnál válaszolni a 392-es hozzászólásra?
Köszi.

gs7g6k8ch

Megnéztem a videót...

Szerintem az a szegény kis szíjrögzítő alkatrész még nálam a maróban is jobban érezte magát, mint most.
Szerintem ha tudna már hányt volna! :-D

t5jvxzhgc

Most,csak emlékezetből menne!:)

Nem vagyok "csőközelben".:(

Ha addig nem kapnál választ mástól...
Holnap du. megmérem.