Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

7snm9r7t

7snm9r7t

vyvk7xm7

Szeretnék kérni egy szívességet, ha nem kerül sokba.
Amikor majd felszereled rá a síneket és egymáshoz kiórázod őket, akkor mérd meg majd légy szíves, hogy menyi hibával tudtad őket egymáshoz képest párhuzamba állítani.
És hogy ha két kézzel kajakra összenyomod őket, (kb. 200Newton.) akkor menyit csökken köztük a távolság.
(Hű, ez már két kérés.)
Gondolom század milliméteres nagyságrend lesz, de nagyon érdekel, hogy egy ilyen masszív szerkezetnél mennyi?
Köszönöm.

dpzc3uzn

dpzc3uzn

Ezek az adatok engemet is érdekelnek. Meg fogom mérni..  de csak hét végén fog menni. Habár a beállítás szerintem egy két napot is elvisz :(

u3xrz0cut

[#crazya][#mf3] irigy vagyok...[#wink]

7w9huz0vb

Ádám áruld már el nekik is, hogy készen vetted.[#dumcsi]

3ztiz2p39

Ilyen hadititkokat csak a legvégső estben szabad elárulni. :)))

3ztiz2p39

De úgy látom a monitor már nem az eredeti.

dpzc3uzn

A dobozt készen vettem, valami robotnak volt a kezelője. Volt benne egy 12"-os régi monitor, ennyi.  
A számítógépet én fabrikáltam már bele, és fel martam 14"-os monitornak. A fóliatasztatúrát már én variáltam a mostani rendszerhez :)  
De ha ezt így leírom akkor oda az illúzió [#buck]

xe44memnh

7w9huz0vb

Tudom nem vagy illuzionista, mert amit itt tőled látunk az nem illúzió, hanem a kőkemény valóság.
Nagyon szép lett és valószínű jó is lesz a vezérlő doboz. A géped is nagyon szépen alakul.[#worship][#worship][#worship]

7w9huz0vb

Ádám, ha benne van a számítógép, muti meg annak hogy oldottad meg a szellőzését, a hűtését.

juh0557j0

Ennek a monitornak a felbontása elég lesz neked?
Egy olyan gépet építettünk át nyáron aminek ez a kezelője ami a képen van. Monitort kellett cserélni, mert amellett, hogy rohadt lassú volt, nem voltak olvashatók a G kódok rajta a főképernyőn.

juh0557j0

Bocs, már látom, csak nem olvastam végig mindent.