Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

KoLa

KoLa

Szalai György

Szeretnék kérni egy szívességet, ha nem kerül sokba.
Amikor majd felszereled rá a síneket és egymáshoz kiórázod őket, akkor mérd meg majd légy szíves, hogy menyi hibával tudtad őket egymáshoz képest párhuzamba állítani.
És hogy ha két kézzel kajakra összenyomod őket, (kb. 200Newton.) akkor menyit csökken köztük a távolság.
(Hű, ez már két kérés.)
Gondolom század milliméteres nagyságrend lesz, de nagyon érdekel, hogy egy ilyen masszív szerkezetnél mennyi?
Köszönöm.

Farkas Ádám

Farkas Ádám

Ezek az adatok engemet is érdekelnek. Meg fogom mérni..  de csak hét végén fog menni. Habár a beállítás szerintem egy két napot is elvisz :(

u3xrz0cut

[#crazya][#mf3] irigy vagyok...[#wink]

Szedlay Pál

Ádám áruld már el nekik is, hogy készen vetted.[#dumcsi]

svejk

Ilyen hadititkokat csak a legvégső estben szabad elárulni. :)))

svejk

De úgy látom a monitor már nem az eredeti.

Farkas Ádám

A dobozt készen vettem, valami robotnak volt a kezelője. Volt benne egy 12"-os régi monitor, ennyi.  
A számítógépet én fabrikáltam már bele, és fel martam 14"-os monitornak. A fóliatasztatúrát már én variáltam a mostani rendszerhez :)  
De ha ezt így leírom akkor oda az illúzió [#buck]

D.Laci

Szedlay Pál

Tudom nem vagy illuzionista, mert amit itt tőled látunk az nem illúzió, hanem a kőkemény valóság.
Nagyon szép lett és valószínű jó is lesz a vezérlő doboz. A géped is nagyon szépen alakul.[#worship][#worship][#worship]

Szedlay Pál

Ádám, ha benne van a számítógép, muti meg annak hogy oldottad meg a szellőzését, a hűtését.

juh0557j0

Ennek a monitornak a felbontása elég lesz neked?
Egy olyan gépet építettünk át nyáron aminek ez a kezelője ami a képen van. Monitort kellett cserélni, mert amellett, hogy rohadt lassú volt, nem voltak olvashatók a G kódok rajta a főképernyőn.

juh0557j0

Bocs, már látom, csak nem olvastam végig mindent.