Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Köszönöm! 2x is[#eljen]

djfgekywd

Esetleg egy jelszót kérhetek?

pistikeid

Szia én is szeretnék egy jelszót.
Köszi

LittleSV

2 jelszó van, de szerintem nem volt túlbonyolítva.

djfgekywd

Lehetne kérni, hogy ne találós kérdésezzünk, vagy titkos?

svejk

Gondolom azért van jelszó mert titkos. :)

(ezt vedd revansnak a MasterGy nek írt mai válaszodra)
De én legalább odaböktem  a vigyort.

No jó,  [#kuss] ma már nem bosszantok fel senkit, megígérem.

mex

Nahát...
Mint tudjuk (Ő is írta már) órafaragó nick-kel jelenlévő fórumtársunk nem többszörös személyiség, és pláne nem azonos cncdemo-val.[#taps]

LittleSV

Én szimplán kétszer próbálkoztam és bejött. Forgácsoló tette fel, szóval tőle kell kérni a jelszót.

djfgekywd

Ha megnézed a kérésnél, hogy kinek válaszoltam, akkor világos lenne, hogy tőle kértem!
Te pedig jössz a rébuszokkal.
Neked bejött, egészségedre. Nem mindenki olyan zseni mint egyesek.
De ha titkos, akkor tartsd magadban.

bznc93pf5

djfgekywd

Rabb Ferenc

Látom megbocsátó típus vagy. De a "köszönöm" szó talán jobban illett volna ide...

djfgekywd

Légy szives ne kötözködj, mert nem kértem tanácsot.
Akitől kértem az közölte és megköszöntem.
Az, hogy nem a biblia szerinti hajbókolások közepedte, arról nem tehetek. De ha erre vagy kíváncs akkor mutasd meg a hajbókolást.
Ha pedig nem értessz magyarul akkor ne kommentelj feleslegesen!
Köszönöm a hozzászólásod!

pistikeid

Szia köszönöm

Üdv

bznc93pf5