Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

9npx2xk89

Köszönjük szépen!  
Vettem egy prémiumot fél évre 1200Ft-ért mert egyesével letölteni rémálom.

kua93zk4w

Ajánlom ezt a letöltés vezérlőt JDownloader könnyen használható szinte minden szerverről le lehet vele tölteni. Nekem a 100 fájl kb 2-3 óra alatt jött le,regisztrálás nélkül.

Sz.József

"Kattintgatás" nélkül jön folyamatosan...
[#eljen]... kössz...

Rinaldo

Én  http://www.mipony.net/" TARGET=_fnew>ezt találtam a probléma megoldására...
Csak be kel tallózni a datát vagy az ehhez hasonló oldalakat :-), link felismerés, kijelöltek letöltése és teszi a dolgát.

000000000

datára most akcio van,fél évre 1200ft...,sms-ben 2032

000000000

Ez, teszi a dolgát, ahogy kell. Kösz, hogy szóltál.

000000000

Látom, felraktad egybe is, azoknak, akiknek úgy jobb. Rendes vagy!

000000000

Megszakadt a sorozat? Elfogytak forgácsoló STL jei?

bznc93pf5

épp most töltöm fel!!

000000000

Hűha! Köszi! Már, úgy megszoktam, hogy van. Elvonási tüneteim vannak. Ilyenkor csak páleszt iszom, sörrel:))  
Ha, minden rendben, akkor sört iszom pálesszal:))  

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

000000000

Sziasztok tudnátok olyan programot ajánlani ami DXf-et átkonvertálja g koddá Lazcam-ot probáltam de az valamiért nem akarja beolvasni.

Devecz Miklós